Ga naar hoofdinhoud
Get Together

— Vaknieuws

Get Together

Op 2 september was het zover, eindelijk nog eens kunnen samenkomen met z'n allen om te genieten van een fris drankje en een lekker (zelfgebakken!) frietje! Kijk hier naar een blik achter de schermen! 


Seminar - Veiligheid & welzijn op het werk

Ontdek het belang van veiligheid en welzijn op het werk tijdens ons aankomende seminar op 30 april in Mechelen.

Solliciteren bij Technical Talents: een kijkje in het Selectieproces

Als Technieker zijn er verschillende mogelijkheden om je carrière vorm te geven binnen de Outsourcingswereld. Vast in dienst of als freelancer. Technical Talents biedt beide mogelijkheden en is op zoek naar nieuw technisch talent om hun team te versterken. Maar hoe verloopt het sollicitatieproces bij Technical Talents nu precies? In deze blogpost geven we je een kijkje achter de schermen.

Seminar - Industry 4.0

Wat is industrie 4.0 nu, over vijf en over tien jaar? Wat zijn de aandachtspunten voor bedrijven voor Internet of Things (IoT)? Hoe loopt de overschakeling naar logistiek 4.0?

Outsourcing? Helemaal wat voor jou en je carrière!

Over outsourcing doen heel wat fabeltjes en misvattingen de ronde. Je bent als interimmer aan de slag, je kunt niet doorgroeien en je bent een speelbal die overal waar het nodig is wordt ingezet. Stuk voor stuk misvattingen die we bij Technical Talents makkelijk en met plezier kunnen weerleggen. Wij zetten even voor jou op een rijtje waarom een loopbaan bij ons misschien wel de beste carrièrekeuze is!

Een brede waaier aan boeiende uitdagingen voor elk technisch talent

Als je op de website van Technical Talents een kijkje neemt, dan zie je een enorme verscheidenheid aan gewenste profielen. Van storingstechnieker tot fitter, van werkvoorbereider tot procesoperator… Meer dan ooit zijn bedrijven uit diverse sectoren koortsachtig op zoek naar technisch talent.

Werken bij Technical Talents? Een slimme keuze!

Bedrijven zijn meer dan ooit op zoek naar gemotiveerde techniekers met de juiste skills. Met onze huidige equipe van meer dan 160 technische talenten, proberen wij zoveel mogelijk op deze vraag in te spelen. Beschik jij ook over dit technisch talent? Dan leggen wij in dit artikel alvast uit waarom wij dé perfecte match kunnen zijn!

Technical Teamleader Kenneth aan het woord

Kenneth werkt al 16 jaar voor Technical Talents. Hij is begonnen als technieker en is ondertussen reeds 3 jaar doorgegroeid intern als Account Manager. Hij vertelt over zijn ervaring bij Technical Talents en wat hij het leukste vindt aan de job.

HR Officer Florian & Account Manager Laura aan het woord

Meet Florian & Laura! Beide werken ze al 3,5 jaar bij Technical Talents. Florian als HR Officer en Laura als Account Manager. Ontdek meer over hun job en over hoe zij bij Technical Talents terechtgekomen zijn.

Outsourcing, what’s in a name?

Florian, HR Officer bij Technical Talents, vertelt wat wij voor jou kunnen betekenen.

We bouwen graag een langetermijnrelatie op met onze klanten

Als Teamleader ben ik verantwoordelijk voor de Account Managers en de HR-medewerkers. Ik leid het team en ondersteun ze waar nodig. Soms haal ik de druk van de ketel, ik monitor of de matches kwalitatief goed zijn en of alles goed geregistreerd is. Af en toe ga ik nog mee naar de grotere klanten om te horen hoe alles loopt. Daarnaast zorg ik ook voor opleidingen zodat mijn team kan blijven groeien.

+32 9 396 65 50 Spontaan solliciteren