Ga naar hoofdinhoud
Chloe goes Technical - Aflevering 4

— Chloe goes Technical

Chloe goes Technical - Aflevering 4

In aflevering 4 zijn we op bezoek bij Euroports! We worden rondgeleid in de haven en maken kennis met Onderhoudselektricien Patrick die onze collega Chloé verder onderdompelt in de wereld van techniek. Benieuwd hoe onze Marketeer het er vanaf brengt? Bekijk hier de volledige aflevering!


Chloe goes Technical - Aflevering 3

Het vervolg van Chloé's avontuur bij Adient kan je zien in aflevering 3! Onze technieker Marvin vertelt over zijn ervaring bij Adient en leert Chloé haar eerste kneepje uit het vak. De stap naar technieker worden is gezet! Benieuwd? Bekijk hier de volledige aflevering.

Chloe goes Technical - Aflevering 2

Onze marketeer Chloé ging opnieuw op pad en is in deze aflevering te gast bij de klant. We nemen een kijkje achter de schermen bij Adient, waar 10 techniekers van Technical Talents aan de slag zijn. Bekijk hier de volledige aflevering en volg Chloé op haar avontuur!

Chloe goes Technical - Aflevering 1

Onze collega Chloé wordt volledig ondergedompeld in de technische wereld van Technical Talents. Ze wordt als het ware omgetoverd van een Marketeer bij House of Talents, naar een echte Technieker bij Technical Talents. Volg haar avonturen hier.

+32 9 396 65 50 Spontaan solliciteren