Ga naar hoofdinhoud
Een job als laborant?

Een job als laborant?

Not all heroes wear capes, some wear lab coats.

Bij Science Talents geven we om mensen en zijn we gepassioneerd door wetenschap. We dragen bij aan je professionele ontwikkeling en begeleiden je bij elke stap. 

Ontdek onze vacatures

STAP 1 - DO YOU THINK LIKE A PROTON?

Het Science Talents team bestaat enerzijds uit gedreven Recruitment Consultants die verantwoordelijk zijn voor het aanwerven en plaatsen van getalenteerde Laboranten, en anderzijds uit onze talentvolle consultants die ons team vervolledigen. 

We zijn actief in alle regio's en verschillende sectoren: Pharma, Chemie, Gezondheidssector & Voeding. Daarnaast staan we open voor verschillende achtergronden, heb je een Bachelor in Chemie, Biomedische Wetenschappen, Agro & Voeding, Biotechniek? Neem dan zeker contact op met ons. Ook voor Master profielen hebben we verscheidene mogelijkheden. 

Do you think like a proton? Always positive! 

Een uiterst enthousiaste bende, een grote passie voor wetenschap en alleen maar getalenteerde professionals, dat zijn wij!

STAP 2 - MAAK JE KEUZE

Wij bieden verschillende service lines aan.

Als Laborant kan je op verschillende manieren voor ons aan de slag. Kies je eigen manier van werken en wij begeleiden je doorheen het volledige proces!

Werving & Selectie

Op zoek naar een vaste job als Laborant, boordevol ambitie en talent? Heel wat van onze klanten zijn op zoek naar jouw profiel! Na een doorgedreven selectie, stellen we je voor en kan jouw nieuwe carrière van start gaan. Met zekerheid én toekomst!

Consultancy

Wil je graag als consultant aan de slag bij ons? Dat kan! Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte opdracht dat tegemoet komt aan jouw wensen, noden en expertise als Laborant. We schotelen je een vast contract voor waarbij je de mogelijkheid krijgt om voor verschillende klanten langetermijn projecten aan te gaan. Je wordt voorzien van een Mini One bedrijfswagen waarbij je je vlot kan verplaatsen van je thuisbasis naar je project. 

                     

 

STAP 3 - LAAT JE VERWENNEN

Bij Science Talents verwennen we onze talenten. Laat je overtuigen met de voordelen die wij onze consultants aanbieden: 

  • Mini One bedrijfswagen
  • Tankkaart
  • Maaltijdcheques
  • Groeps- en hospitalisatieverzekering
  • 20 verlofdagen en 12 ADV-dagen
  • Contract van onbepaalde duur
  • Teambuildings & events 
  • Coaching & opleiding

STAP 4 - THE ENDGAME

Yes, you made it to the final step! Bij Science Talents selecteren we grondig - logisch, want dat is wat onze klanten verwachten - en op die manier kunnen wij jouw wensen scherp stellen. Dat is nodig om de perfecte match te vinden en jouw carrière het juiste duwtje in de rug te geven. 

1. Diepte-interview

Een uitgebreid diepte-interview geeft ons inzicht in je skills, wensen en verwachtingen. Wij brengen jouw ambitie in kaart om voor jou de perfecte job te vinden.

2. Introductie en voorstelling

Hebben we een passende vacature, dan nemen we je mee in de functie en de bedrijfscultuur van onze klant. Eens je op gesprek kan, zorgen we ervoor dat je voorbereid het gesprek aangaat. Wij staan aan jouw zijde.

3. Ga van start

Loopt alles naar wens, dan start je bij onze klant, na een onboarding in het verhaal van Science Talents. We laten je kennis maken met de waarden van onze organisatie en connecteren je met ons team van professionals. Welkom in het Science Talents team!

STAP 5

Klaar voor je nieuwe job?

 

Vacatures Laboranten

+32 16 309 509