Ga naar hoofdinhoud

Learning & development copy

VERPLICHTE OPLEIDINGEN

Onderstaand vinden jullie een overzicht terug van de verplichte opleidingen doorheen 2022. De Insights Discovery training is een verplichte opleiding die georganiseerd wordt in 2 groepen. Groep 1 krijgt de eerste opleiding op 29 maart gevolgd door de tweede opleiding op ... . Groep 2 krijgt de opleidingen op ... en ... . De opleiding duur X-uur, van ... tot .... . 

INSIGHTS DISCOVERY: THE JOURNEY

Deze training geeft jou inzicht in jouw eigen communicatiestijl en die van jouw medemens. Ieder mens heeft een favoriete manier van omgaan met wereld en de mensen om zich heen. Insights koppelt die voorkeuren aan 4 kleuren. Ze geven je op een aansprekende manier inzicht in je eigen reacties en gedrag en helpen je om te begrijpen waarom andere mensen heel ander gedrag laten zien. Je eigen unieke kleurenmix!

INSIGHTS DISCOVERY: POWERFUL COMMUNICATION

Krachtig communiceren is niet alleen het gebruik van de juiste woorden, ook timing is belangrijk. Daarnaast het goed kunnen inschatten van jouw gesprekspartner naar voorkeur in communicatiestijl (cfr Insights Discovery the journey) en daarop afstemmen zijn cruciaal om goed begrepen te worden. Combineer dit ook nog eens met het kunnen interpreteren van de lichaamstaal en het behalen van jouw doelen via communicatie zal een stuk makkelijker worden. In deze sessie gaan ingaan op taal, lichaamstaal, feedback geven en krijgen, hoe moeilijke boodschappen geven, hoe gesprekken goed afronden….

 

OPTIONELE OPLEIDINGEN

Onderstaand vind je een overzicht terug van alle opleidingen die zullen plaatsvinden doorheen het jaar. Indien je interesse hebt om een opleiding te volgen, gelieve het formulier onderaan de pagina in te vullen. 

TECHNICAL WRITING

Online Training - Verwacht Q4 - 3 sessies - 16u-20u

Enchancing our technical writing skill in the area of Wls, procedures, instructions & Deviations, CAPA’s. The approach: 

  • Mapping your burning questions
  • Rewriting your examples according to the 5C’s of technical writing
  • Integrating visuals, flowcharts & RACI’s
  • Using Human error reduction attention markers
  • Writing & reporting deviations & other quality records
  • Perform perfect root cause investigations and formulate corrective/preventive actions
  • Discussing of the learnings

        

PROJECT MANAGEMENT

Dagopleiding - Verwacht Q3 - Dagopleiding

Hier willen we direct inspelen op de noden van de consultants en zullen we een training inplannen die meerdere keren gevraagd is door consultants.  Het zal el een hardskill training zijn.  VB: initiatie lean management / Project Management / …

EXTRA OPLEIDINGEN

  • Online opleiding Frans

Weinig tot geen voorkennis 

Live training Frans

16u-20u

Online opl

Geef jouw interesses door via onderstaand formulier. Afhankelijk van de interesse zullen we de opleidingen organiseren en jullie informeren over de plaats en het tijdstip. 

+32 16 309 509 Spontaan solliciteren