Ga naar hoofdinhoud
Let's meet Astrid!

— Think like a proton

Let's meet Astrid!

Ik ben Astrid, 23 jaar en sinds kort verhuisd van West-Vlaanderen naar Mechelen. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst in de natuur, al wandelend of al rolschaatsend. Ik hou ervan om nieuwe mensen te leren kennen en vertoef graag in het bijzijn van vrienden en familie.

Welke studies heb je gevolgd en waarom heb je hiervoor gekozen?

Na het behalen van mijn bachelor in de Ergotherapie besloot ik een master Management and Policy in Healthcare te volgen aan de Universiteit van Gent. Ik ben enorm geboeid door de gezondheidszorg en wilde hier graag meer over te weten komen.

Mijn collega’s hebben me ondertussen al heel wat bijgebracht om een excellente Recruiter te worden.

Hoe ben jij bij Science Talents terecht gekomen?

Gedurende de laatste 2 jaar in mijn masteropleiding kreeg ik enkele vakken over Human Resources. Ik was hierin erg geïnteresseerd waardoor ik na mijn afstuderen besloot om de wereld van HR verder te ontdekken. Science Talents heeft me hier de kans toe gegeven. Als Recruitment Consultant ben ik verantwoordelijk voor de screening van potentiële kandidaten en van de Campus Recruitment.

Hoe heb jij de onboarding ervaren en de eerste weken bij Science Talents?

Mijn onboarding verliep erg vlot en was goed georganiseerd. Ik werd met open armen verwelkomd in het hoofdkantoor in Kortrijk en daarna in Herent, waar het kantoor van Science Talents zich bevind. Mijn collega’s hebben me ondertussen al heel wat bijgebracht om een excellente Recruiter te worden.

Hoe kijk jij naar de toekomst?

Ik ben erg benieuwd naar de komende maanden en jaren bij Science Talents!


Het feit dat er bij Science Talents nog veel ruimte is voor groei en dat wij daar actief deel van uitmaken, maakt dat dit een superfijne job is.

Mijn naam is Peggy en ik ben Recruitment Consultant bij Science Talents. Ik heb een eerder atypisch parcours afgelegd daar ik kinesitherapeut/psychomotorisch therapeut van opleiding ben. De eerste 15 jaar van mijn loopbaan heb ik dan ook als therapeut gewerkt in een psychiatrisch ziekenhuis, in combinatie met mijn eigen praktijk (psychomotoriek, lesgever aerobics, aqua gym … en het geven van voedingsadvies). Maar dan was de tijd gekomen voor iets anders, iets nieuws. Toen ben ik terecht gekomen in de wereld van HR.