Ga naar hoofdinhoud
"Door de positieve ervaring tijdens mijn onboardingsproces, kriebelde het om aan de slag te gaan als consultant bij Science Talents"

— Think like a proton

"Door de positieve ervaring tijdens mijn onboardingsproces, kriebelde het om aan de slag te gaan als consultant bij Science Talents"

Bij mijn vorige werkgever werkte ik op interim basis, maar naar mate de tijd vorderde verlangde ik toch naar de zekerheid van een vast contract. Ik ging op zoek ging naar een nieuwe uitdaging en het duurde niet lang vooraleer ik in contact stond met Peggy, Recruitment Consultant bij Science Talents.

Peggy bezorgde me op een erg vriendelijke manier de nodige info over het bedrijf en de verschillende mogelijkheden die er waren. Al snel had ze mijn vertrouwen gewonnen. Dankzij haar ben ik van start gegaan als consultant voor Science Talents, ze maakte het verschil door haar sterke communicatie en door het feit dat ik telkens nauw betrokken werd bij het sollicitatieproces.

Vooraleer ik mijn contract als consultant zou tekenen, kreeg ik eerst de mogelijkheid om bij een klant op te starten op interim basis, een andere service line die Science Talents ook aanbiedt. Mijn gevoel zat hier echter niet goed en Peggy reageerde hier zeer begripvol op. We doorliepen samen de andere mogelijkheden waarna ik uiteindelijk een contract als consultant aangeboden kreeg. Het vertrouwen en de opportuniteit die Science Talents mij hier bood, kon ik niet laten liggen. Door de positieve ervaring tijdens mijn onboardingsproces, kriebelde het om aan de slag te gaan als consultant.

Ik kijk dan ook heel enthousiast uit naar het project waar ik binnenkort mijn tanden in kan zetten.


Het feit dat er bij Science Talents nog veel ruimte is voor groei en dat wij daar actief deel van uitmaken, maakt dat dit een superfijne job is.

Mijn naam is Peggy en ik ben Recruitment Consultant bij Science Talents. Ik heb een eerder atypisch parcours afgelegd daar ik kinesitherapeut/psychomotorisch therapeut van opleiding ben. De eerste 15 jaar van mijn loopbaan heb ik dan ook als therapeut gewerkt in een psychiatrisch ziekenhuis, in combinatie met mijn eigen praktijk (psychomotoriek, lesgever aerobics, aqua gym … en het geven van voedingsadvies). Maar dan was de tijd gekomen voor iets anders, iets nieuws. Toen ben ik terecht gekomen in de wereld van HR.

+32 16 309 509