Ga naar hoofdinhoud
My job in 60 seconds: Arno

— My job in 60 seconds

My job in 60 seconds: Arno

Meet QC Analist, Arno! In zijn aflevering legt hij uit wat zijn job als QC Analyst precies inhoudt, wat zijn grootste uitdagingen zijn en waarom hij nikkel kiest als hij een element van de Tabel van Mendeljev zou zijn! Bekijk zijn volledige aflevering hier!


My job in 60 seconds: Glynnis

Meet consultant Glynnis, Project Engineer Launch Excellence. Ontdek hier wat haar grootste uitdaging is in haar job, wat het mooiste compliment is dat ze reeds kreeg en waarom ze waterstof kiest al element van de Tabel van Mendeljev!

My job in 60 seconds: Nina

Nina is Project Engineer Co-Development. Als Nina zichzelf zou vergelijken met een element uit de Tabel van Mendeljev, kiest ze voor koolstof. Benieuwd waarom? Ontdek het in haar aflevering.

My job in 60 seconds: Joren

Dit is Joren, Project Engineer Product Support. Benieuwd waarom Joren op zaterdag zeer vroeg opstaat en wat zijn toekomstige ambities zijn? Bekijk zijn volledige aflevering hier.

My job in 60 seconds: Jonas

Maak kennis met Jonas, Quality Assurance Analyst voor een internationaal pharmaceutisch bedrijf. Elke dag trots terugkijken op wat je hebt verwezenlijkt, is een van zijn grootste uitdagingen. Bekijk zijn aflevering hier.

My job in 60 seconds: Karen

Karen werkt voor een internationaal pharmaceutisch bedrijf als Project Engineer, ze bereikt hoge scores op SingStar, is nét iets te bang voor een bungeejump maar staat zeker open voor andere uitdagingen. Benieuwd welke? Bekijk Karen haar aflevering hier.

My job in 60 seconds: Jeremy

Maak kennis met Jeremy! Hij is een Clinical Research Associate, een atleet en altijd bereid om anderen te helpen. Bekijk zijn volledige aflevering hier.

+32 16 309 509