Ga naar hoofdinhoud

Geen sales

zonder (digitale) marketing!

Een marketeer in hart en nieren? Grafische skills of toch eerder een digital native? Op zoek naar een gevarieerde job of freelance opdracht en klaar om de marketingafdeling van één van onze klanten naar het volgende niveau te tillen? Bij Sales Talents combineren we een diverse functieportefeuille met toffe werkgevers. Ontdek onze vacatures of solliciteer spontaan.

Ontdek onze vacatures!

SALES & MARKETING

Sales & Marketing zijn meer dan ooit communicerende vaten. Marketing is dan ook veel meer dan het organiseren van leuke events en het opmaken van aantrekkelijk communicatiemateriaal.  Als marketeer maak jij het verschil om via de toenemende digitalisering de sales een boost te geven. The only way is up!

Ben jij de specialist in marketing die de marketingafdeling naar ongekende hoogtes brengt? Reken dan op Sales Talents voor een gespecialiseerde en doortastende aanpak om samen met jou op zoek te gaan naar de job én het bedrijf dat het best bij jou past.

VASTE JOB OF FREELANCE OPDRACHT?

Ben je op zoek naar een uitdaging in vast dienstverband? Door onze ruime kennis van de markt weten we als geen ander in welke bedrijven je als marketeer jouw creativiteit, analytische skills en communicatieve vaardigheden in de verf kan zetten. Samen zoeken we naar de juiste vacature die zowel past bij jouw kwaliteiten als jouw persoonlijkheid.

Liever een job als freelancer? Samen zoeken we naar het juiste project bij één van onze opdrachtgevers. Dit kan zowel een specifieke opdracht zijn als een tijdelijke vervanging van een collega.

Waarvoor kan je bij ons terecht?


Aan de slag als marketeer via Sales Talents?
Ontdek de testimonial van Elynne:

Ons team

Wendy Van Driessche

Marketing Specialist
Regio West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Brussel


Stuur Wendy een mail

32497125636

Hannah Todts

Freelance Marketing


Stuur Hannah een mail

32496031931

Saar Peeters

Werving & Selectie
Regio Antwerpen en Limburg


Stuur Saar een mail

32486887773

Arbër Qerimi

Werving & Selectie
Regio Wallonië


Stuur Arbër een mail

32491157665

SOLLICITEER VANDAAG NOG!

Ben je net als Elynne, een marketingprofessional die op zoek is naar een uitdagende job vol variatie? Vertrouw op Sales Talents om jou te koppelen aan een geweldige werkgever. Waar wacht je nog op?

Contacteer ons!

+32 56 239 530 Spontaan solliciteren