Ga naar hoofdinhoud
Sales Talents, de werkgever die stoelen laat dansen.

— Uit eigen ervaring

Sales Talents, de werkgever die stoelen laat dansen.

Ik maakte kennis met House Of Talents in 2010 en ik moet zeggen: het bedrijf en zijn snelle groei, de vibe die er heerste tussen de collega’s, hun positie op de markt, hun professionaliteit, het intrigeerde me. Toen ik iets meer dan 3 jaar geleden de kans kreeg om op de kar van Sales Talents te springen twijfelde ik dan ook geen seconde.

Werving en selectie bleken echt mijn ding. Dag na dag gaf de kick van starters generen me enorm veel energie en de maanden vlogen voorbij. Voor ik het wist zat ik 3 jaar op die stoel.

Maar… je moet een kat een kat noemen en zoals iedereen heb ook ik wel eens nood aan een nieuwe uitdaging. Net dat maakt Sales Talents zo een fijne werkgever. Want werknemers krijgen kansen en men staat open voor een ‘stoelendans’. In House of Talents gaat er geen maand voorbij zonder iemand die een switch maakt.

Deze keer was het mijn beurt en zo maakte ik op 1 juni 2022 de overstap naar het team van Account Managers binnen Project Staffing.


Een nieuwe uitdaging, veel bijleren en vooral heel veel goesting om een nieuw, tweede team van consultants uit te bouwen in West-Vlaanderen. Al een week word ik ondergedompeld in het detacheringsverhaal, contracten, evaluaties, klantenbezoeken,… super, die variatie!

Rekrutering, kandidaten zoeken, interviews afnemen. Waar vroeger mijn job eindigde bij de contractondertekening, begint mijn job nu pas.

Onboarding inplannen, projecten zoeken, klantenbezoeken,... En de follow-up, niet te vergeten. Evaluatie van de projecten: past de consultant in het team? Slagen ze erin om de gepaste taken op zich te nemen?

Projecten lopen helaas niet altijd van een leien dakje, maar ook uit die situaties leer je veel.  Het zijn gesprekken die je wel even uit je comfort zone doen treden. Er komt momenteel heel veel nieuwe info op me af, want er komt toch echt wel meer bij kijken dan ik initieel dacht.

Mijn eerste weken waren druk, gevarieerd, uitdagend en vooral heel leuk.
Smaakt naar meer!

De eerste voorstellen naar kandidaten zijn ondertussen de deur uit. Spannend afwachten wie als eerste mijn team zal vervoegen.

Een consultant sloeg vorige week de nagel op de kop:
‘Bij Sales Talents heb ik voor het eerst het gevoel dat ik goed zit, dat ik hier nog wel wat jaren verder kan’.

Ook deel uit maken van het PST-team?

B2B sales, ten dode opgeschreven?

December, it’s the most wonderful time of the year…. of toch niet? De feestdagen wekken bij sommigen erg warme gevoelens op, terwijl bij anderen de nekharen ervan overeind gaan staan. Nu de Goedheiligman ons land opnieuw heeft verlaten, kunnen we ons allemaal beginnen opmaken voor een resem familiefeesten.

Over platgetreden paden en nieuwe wegen

2021 ligt al enkele maanden achter ons en 2022 is stormachtig begonnen met een vreselijke oorlog in Oekraïne. En toch, een korte terugblik doet ons steeds opnieuw zeggen: “ Wat voor een jaar was dat?”. We lieten ons massaal vaccineren: een eerste keer, een tweede keer, en sommigen zelfs een derde keer.

+32 56 239 530