Ga naar hoofdinhoud
Waar is dat feestje, bij Leen is dat feestje!

— Fun facts

Waar is dat feestje, bij Leen is dat feestje!

Dag Leen, kan je ons wat meer vertellen over jezelf en hoe je bij ST bent terecht gekomen?

Ik ben Leen, mama van een heerlijke 15 jarige puberzoon en woonachtig in Antwerpen. 5 Jaar geleden is mijn avontuur bij Sales Talents begonnen toen ik aan de slag ging als allereerste Project Consultant bij Sales Talents. Onze wegen zijn eventjes gescheiden in 2020, maar begin dit jaar heb ik deelgenomen aan de Recruiter Academy van House Of Talents. Na deze opleiding ben ik dan terug bij Sales Talents beland als Account Manager.

Vertel eens, wat is iets dat maar weinig collega’s over jou weten?

Naast mijn werk bij Sales Talents ben ik ook zelfstandige in bijberoep als weddingplanner/ceremoniemeester/partyplanner.


Dat hoor je ook niet elke dag! Hoe ben je daar zelfs opgekomen?

Een van mijn vriendinnen heeft een eventbureau. Enkele jaren geleden heb ik haar een paar keer uit de nood geholpen en ben ik last minute ingesprongen. We merkten beiden al snel dat dit echt helemaal mijn ding was!

Niet veel later ben ik dan gestart met mijn eigen zaak in bijberoep: LEtsGOevents & consulting.

Wat houdt het juist allemaal in?

Je kan bij mij terecht voor het organiseren van events, maar in praktijk zijn dit natuurlijk heel vaak huwelijken. We zorgen er vooral voor dat het koppel wat minder ‘wordt geleefd’ op die dag.

Mijn inbreng is heel divers. Ik kan enkel helpen bij het contacteren en inplannen van locatie,catering, DJ,…Maar ik kan ook echt de volledige dag van begin tot einde begeleiden. Dat wil zeggen dat ik erbij ben als de bruidegom zijn bruid voor de eerste keer ziet, maar ook dat ik die zatte nonkel op het einde van de avond diplomatisch de deur uit werk.

Steeds vaker brengen wij ook ceremonies met een lach en een traan en een persoonlijke touch helemaal op maat van het koppel!

Zijn er dingen die je als wedding planner doet, die je ook helpen in je huidige job?

Absoluut! Als Wedding Planner moet ik mijn dienstverlening verkopen aan een koppel en hen overtuigen van mijn meerwaarde. Ik moet luisteren naar hun noden en inschatten hoe ver ik hier in mee kan gaan. Gezien het mijn bijberoep is, ben ik selectief in mijn samenwerkingen. Het heeft me ook geleerd om nog efficiënter te werken, aangezien er heel wat bij komt kijken. En natuurlijk ben ik ook hier weer met mensen bezig.


Zelf ben je nog niet getrouwd hé? Wil je graag trouwen en zo ja, hoe zou jou ideale trouwdag er uitzien?

Ik ben zelf inderdaad nog niet getrouwd, maar uiteraard zit mijn ideale huwelijk al helemaal klaar in mijn hoofd.

Vroeger wilde ik het altijd heel groots en bombastisch aanpakken, maar nu zou ik de ceremonie eerder in beperkte kring doen. Wel draag ik een prinsessenkleed met een lange sleep. Een knalfeest, mooie muziek en veel champagne mogen ook niet ontbreken!

Wat is het gekste dat je al hebt meegemaakt?

Veel koppels willen om esthetische redenen of uit dierenliefde graag een dier op de foto’s.

Zo ook een koppel in 2019. Zij hadden expliciet om een wit paard gevraagd voor tijdens de fotoshoot. En als wedding planner voldoe ik natuurlijk zo veel mogelijk aan de noden van mijn klanten.

Het plaatje zag er in hun hoofd wellicht erg romantisch en idyllisch uit, maar in praktijk sloeg dat helaas wat tegen.

Paarden blijven namelijk ook maar dieren, elegant of niet. Na nog geen vijf minuten foto’s trekken besliste het paard om zijn gevoeg te doen op het trouwkleed van de bruid!

Paniek alom en de kersverse bruid zag haar dag al volledig in het water vallen. Maar, als Wedding Planner is niks me te veel en dus zat ik daar op mijn knieën haar kleed te poetsen.

Het werd nog een fantastische dag en de foto’s bleken magnifiek!

Is er nog een feest dat op jouw bucketlist staat? Iemand van wie je de trouw graag zou willen organiseren?

Ik zou heel graag eens een trouw doen in het buitenland. Wel in een warme streek, liefst op het strand, met wapperende palmbomen,…

En ja, Brad Pitt mag me ook altijd bellen om een feestje te organiseren.

Heb je nog een ultieme tip voor toekomstige trouwers?

Stay calm en relax en geniet van je dag! Je trouwt, normaal gezien, maar 1 keer!


De geheime ingrediënten van Sidney Cansse

Sidney Cansse, Account Manager Project Staffing, heeft een verrassende hobby die hij deelt met zijn vrouw. In zijn vrije tijd werkt hij samen met zijn vrouw in een foodtruck, waar ze de meest verrukkelijke pizza's maken voor verschillende events. Benieuwd naar de geheime ingrediënten van Sidney's pizza's? Lees dan snel verder!

Kersten Lauwerys, onze eigen goalkeeper

Kersten, Business Development Manager voor de regio Brussel & Vlaams-Brabant vertelt over zijn verleden als voetballer. Benieuwd welke grootse profspeler ooit zijn tegenstander was op het veld? Ontdek het hier.

Recontrez Noémie, la Globe Trotteuse de Sales Talents

Voyager avec Noémie ! Notre collègue raconte qu'elle a déjà visité 5 continents avant ses 30 ans !

Christel slaat de bal nooit mis!

Christel Van Pul, een teamplayer op en naast het tennisveld! Onze collega vertelt over haar favoriete hobby.

Start to run met Franciska Burvenich

Start to run met Franciska Burvenich. Onze collega vertelt over een van haar grootste persoonlijke mijlpalen.

Schapenhoedster Anaïs De Winter

Maak kennis met Anaïs De Winter, onze Business Development Manager voor de regio Kortrijk en schapenhoedster in haar vrije tijd.

+32 56 239 530