Ga naar hoofdinhoud
De geheime ingrediënten van Sidney Cansse

— Fun facts

De geheime ingrediënten van Sidney Cansse

When the moon hits the sky like a big pizza pie, that’s amore!


Wie is Sidney en wat doe jij bij Sales Talents?

Ik ben Sidney, 32 jaar en startte 1,5 jaar geleden als Account Manager Project Staffing binnen Sales Talents. Op een dag vind je de job van je leven!

Verras ons eens met een nieuwtje over jou.

In mijn vrije tijd transformeer ik regelmatig in een pizzaiolo en bak ik samen met mijn vrouw Sibyl pizza’s in een foodtruck op events zoals trouwfeesten, bedrijfsuitjes, etc.

Hoe ben je daar opgekomen? Of ben jij een geboren kok?

Een vriend van ons heeft een eigen bedrijf ‘Pizza Pelgrims’ waarmee hij authentieke Napolitaanse pizza terug op de kaart wil zetten. Op een bepaald moment was hij op zoek naar mensen die zich wouden engageren om op regelmatige basis mee te helpen op events met de foodtruck. Initieel deden we het vooral om tijdelijk uit de nood helpen, maar het bleek zo leuk te zijn dat het ondertussen bijna een hobby is geworden. Ik heb zelf een grote affiniteit met koken en lekker eten in het algemeen, vandaar de perfect match.

 

Wat moeten we ons er eigenlijk bij voorstellen?

Wij maken échte Napolitaanse pizza’s in een traditionele houtoven, naar het authentieke recept. Met onze foodtruck brengen we het verrukkelijke Italië altijd en overal tot bij jou. De taakverdeling is eerder klassiek: onze vrouwelijke pizzaiole rollen het deeg uit en beleggen de pizza’s met de beste ingrediënten, terwijl onze mannelijke pizzaioli de pizza’s in een mum van tijd tot de perfectie afbakken in de houtoven. Fun fact: het duurt slechts een 90-tal seconden om de pizza af te bakken in de hete houtoven!

Is er ooit iets gebeurd op 1 van je feesten dat je nooit meer zal vergeten?

Tot op heden slechts weinig extremiteiten, maar op elk event spelen we onderling wel telkens de Pizza Pelgrims-bingo. Dit werkt als volgt:

  • Er vraagt iemand of we ook Pizza Hawaï aanbieden
  • Een gepensioneerde man stelt vragen over de houtoven
  • Iemand vraagt een visitekaartje voor een eventueel toekomstig feest
  • Er zijn 10 mensen die komen zeggen dat het de beste pizza is die ze ooit gegeten hebben

Wanneer deze allemaal afgevinkt zijn roepen we ‘bingo!’ en vieren we met een rondje gerstenat!

Op wie zijn feest zou je graag een pizza’s gaan bakken?

Het zou leuk zijn om met Pizza Pelgrims eens op een House Of Talents-event de catering te voorzien, zodat al onze collega’s eens kunnen proeven van het Napolitaanse goud! Daarbuiten bakken we met plezier ook op de toekomstige trouwfeesten van Leen Goossens, Elsie Coolsaet en Lieselot Vandamme.

Heb je nog een absoluut 'secret recipe' dat je met ons wil delen?

Het recept van ons overheerlijke deeg is uiteraard top secret, maar aan de spicy-lovers geef ik graag volgende tip: probeer ‘nduja’, een pikante Italiaanse smeerworst!


Kersten Lauwerys, onze eigen goalkeeper

Kersten, Business Development Manager voor de regio Brussel & Vlaams-Brabant vertelt over zijn verleden als voetballer. Benieuwd welke grootse profspeler ooit zijn tegenstander was op het veld? Ontdek het hier.

Recontrez Noémie, la Globe Trotteuse de Sales Talents

Voyager avec Noémie ! Notre collègue raconte qu'elle a déjà visité 5 continents avant ses 30 ans !

Waar is dat feestje, bij Leen is dat feestje!

Waar is dat feestje, bij Leen is dat feestje! Ontmoet Leen Goossens, Account Manager by day & Event Planner by night.

Christel slaat de bal nooit mis!

Christel Van Pul, een teamplayer op en naast het tennisveld! Onze collega vertelt over haar favoriete hobby.

Start to run met Franciska Burvenich

Start to run met Franciska Burvenich. Onze collega vertelt over een van haar grootste persoonlijke mijlpalen.

Schapenhoedster Anaïs De Winter

Maak kennis met Anaïs De Winter, onze Business Development Manager voor de regio Kortrijk en schapenhoedster in haar vrije tijd.

+32 56 239 530