Ga naar hoofdinhoud
Christel slaat de bal nooit mis!

— Fun facts

Christel slaat de bal nooit mis!

Hi Christel, vertel eens hoelang jij al bij Sales Talents werkt.

Ik werk intussen 4 jaar bij Sales Talents als Account Manager. Daarvoor ben ik 5 jaar zelfstandig coach geweest in persoonlijke- en organisatieontwikkeling: changeprojecten begeleiden, optimaal potentieel benutten door persoonlijke coachingsgesprekken en teamsessies, zorgen dat mensen het beste uit zichzelf kunnen halen,…

Inhoudelijk was dit echt een heel boeiende job, maar ik wilde heel graag terug deel uitmaken van een team en samen resultaten behalen. Dat heb ik 100% gevonden bij Sales Talents en ervaar ik nog elke dag.

Wat is iets dat misschien niet iedereen van jou weet en dat jou echt typeert?

Enerzijds ben ik erg sociaal, maar dat weten de meeste collega’s wel denk ik. Ik heb graag mensen om me heen, zowel professioneel als privé.
Anderzijds ben ik iemand die graag sport en tennis is bij uitstek mijn favoriete hobby. Toen ik zo’n 19 jaar geleden in Sint-Job kwam wonen heeft mijn liefde voor tennis er mee voor gezorgd dat ik hier een ongelooflijk leuke vriendengroep hebt uitgebouwd. Op weekavonden en in het weekend vind je me dus vaak terug op een tennisveld van de Merel Sport, een toffe tennisclub midden in de bossen van Brecht.

Oh leuk! En tennissen, is dat dan gewoon recreatief een balletje kloppen of schuilt er een competitiebeest in jou?

Goh, op weekavonden is dit best vaak gewoon met vriendinnen ter ontspanning en volgen er nadien enkele rosé’tjes. Maar, net zoals op professioneel vlak ben ik wel iemand die gaat voor de winst en zal ik alles geven. Ik hou wel van wat gezonde competitie, het geeft me een boost, en het geeft nog steeds een kick als ik een match win.

Ik was dus erg blij dat we na twee jaar stilstand omwille van Corona eindelijk terug Interclub mochten spelen!

We hebben met ons team de beker van Antwerpen gewonnen, en ik ben daar echt heel trots op. Zo leuk om dit te behalen met een heel toffe ploeg!

Wauw, proficiat! Zijn er eigenlijk veel van je kwaliteiten op het veld die je kan gebruiken in jouw professionele leven?

Echt wel! Veel mensen zien tennis bijvoorbeeld als een individuele sport. Maar eigenlijk komt daar behoorlijk wat teamplay bij kijken, zeker in Interclub-verband. We steunen elkaar, komen voor elkaar supporteren, vieren onze successen samen,… het is de bedoeling dat je samen met jouw team de beste resultaten bereikt, net zoals ik dat elke dag doe met mijn collega’s in Antwerpen.

We steunen elkaar op en naast het veld en ook bij Sales Talents hebben we elkaar echt nodig. We dagen elkaar ook hier uit om elke dag het beste van onszelf te geven en staan klaar om een peptalk te geven als die ene droomkandidaat niets meer van zich laat horen.

Heb je nog tennisdromen die je graag wil waarmaken?

Ik vrees dat een Wild Card voor Roland Garros niet meer gaat lukken in dit leven, maar de beker van België winnen met m’n ploegmaatjes…dat lijkt me echt fantastisch!
En nadien wil ik dit dan uiteraard vieren met mijn Interclub-team en mijn Sales Talents-team. Zet de rosé dan maar vast koud!


De geheime ingrediënten van Sidney Cansse

Sidney Cansse, Account Manager Project Staffing, heeft een verrassende hobby die hij deelt met zijn vrouw. In zijn vrije tijd werkt hij samen met zijn vrouw in een foodtruck, waar ze de meest verrukkelijke pizza's maken voor verschillende events. Benieuwd naar de geheime ingrediënten van Sidney's pizza's? Lees dan snel verder!

Kersten Lauwerys, onze eigen goalkeeper

Kersten, Business Development Manager voor de regio Brussel & Vlaams-Brabant vertelt over zijn verleden als voetballer. Benieuwd welke grootse profspeler ooit zijn tegenstander was op het veld? Ontdek het hier.

Recontrez Noémie, la Globe Trotteuse de Sales Talents

Voyager avec Noémie ! Notre collègue raconte qu'elle a déjà visité 5 continents avant ses 30 ans !

Waar is dat feestje, bij Leen is dat feestje!

Waar is dat feestje, bij Leen is dat feestje! Ontmoet Leen Goossens, Account Manager by day & Event Planner by night.

Start to run met Franciska Burvenich

Start to run met Franciska Burvenich. Onze collega vertelt over een van haar grootste persoonlijke mijlpalen.

Schapenhoedster Anaïs De Winter

Maak kennis met Anaïs De Winter, onze Business Development Manager voor de regio Kortrijk en schapenhoedster in haar vrije tijd.

+32 56 239 530