Ga naar hoofdinhoud
Once a talent always a talent

Once a talent always a talent

New campaign coming in 2023

    

                   

COMING IN 2023 ... 

Dit jaar lanceert House of Talents een nieuwe campagne genaamd Once a Talent, always a Talent. De boodschap van deze campagne gaat over de passie die je hebt voor je job, een passie die je al van jongs af aan koestert en die later kan uitgroeien tot je beroep. Bijvoorbeeld een kind dat in de kleuterklas dagelijks aan de werkbank stond te klussen en 25 jaar later als technieker aan de slag is bij Technical Talents, of in de lagere school fanatiek bezig was met experimenteren en nu als laborant werkt bij Science Talents.

Graag willen we deze campagne uitrollen voor alle dochterondernemingen van House of Talents en hiervoor zijn we massaal op zoek naar figuranten! Voor de campagne keren we terug naar de kindertijd van de werknemer waarbij de passie toen al te zien was, en brengen we dan de volwassen werknemer in beeld die op vandaag van zijn passie zijn job heeft gemaakt. We zijn op zoek naar 2 figuranten per bedrijf die op elkaar gelijken (1 kind & 1 volwassene). Hiervoor doen we een warme oproep bij onze eigen mensen die graag eens voor de lens willen staan! De campagne zal verspreid worden over verschillende kanalen waarmee we een groot bereik targetten. 

Wil jij graag deel uitmaken van onze campagne? Stuur dan een video van jullie als duo op om je kandidaat te stellen voor onze casting. Deze casting zal voornamelijk gebaseerd zijn op de gelijkenissen tussen kind & volwassene zoals je kan zien in de voorbeeldvideo hierboven. De deadline voor inschrijving is 15 april. De opnames vinden plaats in mei en juni, afhankelijk van de beschikbaarheid van de figuranten.

Stel je kandidaat via onderstaand formulier.

Bedrijf

Vergeet je video niet in te sturen naar photos@houseoftalents.be, pas dan is je inschrijving compleet! 

+32 56 239 530