Ga naar hoofdinhoud

Investeren in talent wordt belangrijker dan ooit om uit de crisis te geraken

“In de postcorona-wereld zal talent meer dan ooit het verschil maken”

Steve Rousseau

House of Talents is als dienstengroep al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in knelpuntprofielen. De groep telt tien Talents, die zich elk specialiseren in een bepaald domein van de arbeidsmarkt. Hoe de toekomst er uitziet op het vlak van rekruteren? Investeren in talent wordt belangrijker dan ooit om uit de crisis te geraken.

REKRUTERING OP MAAT

Talent en externe expertise zullen de komende jaren het verschil maken. Als specialist in knelpuntprofielen hebben we de vinger aan de pols en een moeilijke periode biedt ook kansen. Meer dan ooit geloven we in de kracht van onze tien Talents en zetten we in op cross-selling. Heel wat klanten doen een beroep op ons in één divisie, maar we dekken heel wat van de arbeidsmarkt en zien hier zeker een kruisbestuiving in.
Onze medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten in hun niche. Stel dat we een technieker leveren aan een industrieel bedrijf met Technical Talents, dan kunnen we ook perfect de HR-vacature op de personeelsdienst invullen met HR Talents of de sales-vacature met Sales Talents. Zo behoudt de klant één contactpersoon en kan er een beroep gedaan worden op een vertrouwde partner. Ik ben er alvast van overtuigd dat een onderneming met de juiste talenten aan boord, snel weer op het groeipad kan komen. Dat brengen we trouwens binnen onze eigen onderneming ook in de praktijk.

“Haal het juiste talent in huis en focus op uw corebusiness, groei verzekerd!”

Steve Rousseau

VAST, TIJDELIJK OF OP PROJECTBASIS

Bij House of Talents zijn we van alle markten thuis en spelen we naadloos in op de noden van de arbeidsmarkt. Wij denken en evolueren mee met onze klanten. Vast, tijdelijk of op projectbasis? Het kan allemaal. Zo werken we bij Care Talents naast projectstaffing ook met uitzendcontracten. Projectstaffing voor langere duur is onze corebusiness, maar heeft de klant andere noden, dan gaan we daar graag in mee. Met onze expertise en ervaring zorgen we voor een kwalitatieve invulling van vacatures, en dat op een persoonlijke en betrokken manier. Wij staan tussen onze klanten die weten dat ze op ons kunnen rekenen en dat we hun business door en door kennen. Dat schept vertrouwen en zorgt voor langdurige en diepgaande relaties.

ZET IN OP TALENT

Investeren in talent loont, zo luidt onze overkoepelende boodschap. “Never waste a good crisis.” Haal het juiste talent in huis en focus op uw corebusiness, groei verzekerd!

Sterk herstarten?

House of Talents is jouw HR-partner voor een sterke herstart.

Dankzij onze jarenlange expertise in detachering van knelpuntprofielen, helpen wij jou met instapklare talenten in tien verschillende disciplines. Afhankelijk van de nood, kan je rekenen op het juiste talent voor zowel korte- als langetermijn projecten. Wij zorgen voor een flexibele en zorgeloze organisatie van uw sterke herstart.

Ontdek de verschillende profielen

+32 56 239 530