Ga naar hoofdinhoud
MEET THE TRIBE

MEET THE TRIBE

HOT warriors gaan voor niets minder dan topresultaten, het zijn doorbijters pur sang. Wij strijden om de beste resultaten voor onze klant én voor onze kandidaten. Het liefst laten we onze warriors zelf aan het woord. Laat je inspireren door enkele succesvolle verhalen!
 

Read our Tribe Tales

Onze warriors

Schouder aan schouder strijden onze warriors om het beste resultaat voor onze klanten. Benieuwd naar hun verhaal?

WORK HARD, HAVE FUN!

Ons DNA? Uitzonderlijk! Bij HOT zijn we fier, smijten we ons elke dag en ja, er is een hoekje af. We gaan geen uitdaging uit de weg, redden in onze vrije tijd de wereld én zijn dagdagelijks in de weer met het invullen van vacatures. Nieuwe medewerkers ervaren hun verwelkoming bij HOT als een warm dekentje. Een cocon waar je je thuis voelt en je verder kan ontwikkelen. Hier krijg je kansen, kan je leren en groeien, als je maar initiatief neemt. Hier kan je jezelf zijn zolang je maar in teamwerk gelooft. Je gaat voor resultaat en daarbij ondersteunen we je ten volle.

WAAROM KIEZEN VOOR HOT?

We investeren in talent, zorgen voor coaching, begeleiding en geven je de nodige afwisseling, werkplezier en carrièrekansen. Vast, freelance, korte of lange duur? Wij stippelen samen jouw pad uit en beschikken over een waaier aan topklanten waar jij je talenten kunt benutten.
Zo maak je mee het verschil!

Jump on board!

Heb jij een non-stop attitude? Draag jij team play en loyaliteit hoog in het vaandel? Durf jij elke uitdaging aan te gaan? Ga jij voor niets minder dan topresultaten? 

Solliciteer nu!

+32 56 239 530