Ga naar hoofdinhoud
Festival fun deze zomer?

Festival fun deze zomer?

Bij House of Talents staan we voor work hard, play hard!

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een job? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière? Bezoek ons op 23 maart op de Jobhappening Kortrijk of afstudeerbeurs in Flanders Expo én maak kans op tickets voor jouw favoriete festival!

Tijdens je kennismaking met onze services kan je misschien wel je eerste stap zetten naar een feestelijke start van je carrière na de zomer!

Inschrijven voor de afstudeerbeurs in Gent

Van talent naar succes: House of Talents


House of Talents, dat zijn 12 unieke bedrijven die hun jarenlange HR-kennis aanwenden om de perfecte match tussen kandidaat en klant te vinden. 12 gespecialiseerde divisies die jou ondersteunen in het vinden van gekwalificeerde medewerkers in knelpuntberoepen, of je aan de geknipte job helpen.

2500 talenten die elke dag het beste van zichzelf geven om onze klanten te ondersteunen. Toppers die hard werken en fun uitstralen. Een plezier om mee te werken, want talent voelt zich hier thuis.

Wij hebben jobs in de zorgsector, Human Resources, Finance, Sales, Engineering, Techniek & Productie, IT en farmaceutische industrie.

Liever intern aan de slag?

 

Wat zijn de voordelen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!


Als je bij ons komt werken, mag je rekenen op een heleboel voordelen. Zo krijg je niet alleen leuke collega's die je met open armen ontvangen, maar ook een marktconforme verloning die recht doet aan je talenten. Daarnaast krijg je ook een onkostenvergoeding, een bedrijfswagen met tankkaart én een hospitalisatieverzekering. Maar dat is nog niet alles! Je hebt ook recht op 20 dagen vakantie én 12 ADV-dagen om lekker bij te tanken.

En alsof dat nog niet genoeg is, organiseren we regelmatig leuke events en incentives om onze teamspirit te versterken en de sfeer erin te houden. Dus waar wacht je nog op? Kom bij ons werken en ontdek zelf wat de voordelen zijn!


HET TRAJECT

 

PRE-BOARDING

On-boarding? Allemaal leuk, maar wij beginnen al eerder met je een goed gevoel te geven. Ook tijdens het sollicitatieproces ervaar je onze warmte, bereikbaarheid en transparantie.

 

 

 

ON-BOARDING

Welkom aan boord! Gordel vast en twee weken gaan. Wij zorgen voor begeleiding, training, advies en ondersteuning. Starten doe je met een onthaaldag en vanaf dag 1 voel je dat alles netjes geregeld is.

 

 

 

VERDERE BEGELEIDING

Reken maar dat je de eerste 3 maanden stevig begeleid wordt. Dit zowel on the field als op kantoor. Na een 3-tal maanden laten we je los, maar zeker niet aan je lot over.

 

 

 

SET 4 SUCCES

Het eerste 1,5 jaar bieden we je een waaier aan trainingen en workshops aan, zo ontpop je je tot een rasechte professional. Dit kan nog aangevuld worden met field coaching wanneer je daar nood aan hebt.

 

 

 

BOOST YOUR SUCCES

Jouw carrière helpen ontwikkelen, daar streven we naar. Een development center, workshops, opleiding en zelfs een heuse business club. Bij HoT geef je je loopbaan vorm.

 

 

Word deel van ons succesverhaal

Heb je bij onze actuele vacatures geen match gevonden? Dan kan je natuurlijk nog altijd een spontane sollicitatie versturen. Vul de gevraagde gegevens hieronder in, en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort bij House of Talents.

+32 56 239 530