Ga naar hoofdinhoud
Een job als IT'er?

Een job als IT'er?

Bij ICT Talents geven we om mensen en zijn we gepassioneerd door IT. We dragen bij aan je professionele ontwikkeling en begeleiden je bij elke stap. 

Ontdek onze vacatures

STAP 1 - EVERYTHING UNDER CTRL?

Wij ondersteunen jouw talent. Als consultant of freelancer kom je thuis bij ICT Talents. Verschillende projecten en een persoonlijke aanpak zorgen voor het juiste evenwicht tussen variatie en stabiliteit. De belangrijkste waarden zijn openheid, eerlijkheid en wederzijds respect waardoor we een langetermijnsamenwerking kunnen opbouwen.

Ervaring en een diploma zijn mooi meegenomen, maar je persoonlijkheid, motivatie en inzet maken het verschil. Tijdens de sollicitatiegesprekken peilen we naar je verwachtingen en je drive. Eens aan boord zorgen we ervoor dat je zo efficiënt en gefocust mogelijk aan de slag kan. Daarbij ondersteunen we je met persoonlijke begeleiding. We bespreken graag wat jij belangrijk vindt in je carrière en bekijken hoe we je ambities kunnen ondersteunen en je skills kunnen bijschaven.

Ontdek onze vacatures

STAP 2 - TROEVEN

WAAR WE BIJ ICT TALENTS VOOR STAAN

 

Openheid, eerlijkheid en wederzijds respect

Klant of consultant, deze kernwaarden vormen de rode draad binnen ICT Talents. Ze laten ons toe op een constructieve manier resultaten te boeken en te werken aan langdurige partnerships.

Levenslang leren op maat

Onder het motto “One size doesn’t fit all” bekijken we individueel waar je ambitie ligt en welke opleidingen daarbij aanlsuiten. We investeren in cursussen en geven je de mogelijkheid certificaten te behalen, zodat je je maximaal kan ontplooien.

Menselijkheid

Je thuis laten voelen als consultant, daar streven we naar. Een open dialoog, directe & eerlijke communicatie dragen daaraan bij. Jij staat centraal in onze vlakke structuur.

Fun & Family

Hard werken is één ding, maar de boog kan niet altijd gespannen staan. ICT Talents staat ook voor een flinke portie fun. Volg ons op social media en je ziet meteen wat we bedoelen.

 

 

                     

STAP 3 - ARE WE THE ONE FOR YOU?

Wij zijn een groeiend en mensgericht HR-bedrijf binnen IT-consultancy. Als medewerker zal je in een familiale sfeer vertoeven waarbij de focus ligt op jou als individu met jouw persoonlijke noden en behoeftes.

Naast onze familiale bedrijfscultuur bieden we jou volgend uitgebreid loonpakket aan:

  • Een aantrekkelijk bruto maandloon gebaseerd op jouw kennis & ervaring
  • Maaltijdcheques
  • Een maandelijkse nettovergoeding
  • Bedrijfswagen & tankkaart
  • Gsm-abonnement
  • Hospitalisatieverzekering
  • Een informele werksfeer met ruimte voor eigen initiatief
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding waardoor je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontplooien, certificaten te halen en je kennis te versterken
  • 20 verlofdagen en 12 ADV-dagen om volledig tot rust te kunnen komen
  • Teambuildings & events omdat we van een goede portie fun houden
Overtuigd? Solliciteer nu!

STAP 4 - THE ENDGAME

Yes, you made it to the final step! Bij ICT Talents selecteren we grondig en op die manier kunnen wij jouw wensen scherp stellen. Dat is nodig om de perfecte match te vinden en jouw carrière het juiste duwtje in de rug te geven.

1. Interviews

Een uitgebreid interview geeft ons inzicht in je skills, wensen en verwachtingen. Wij brengen jouw ambitie in kaart om voor jou de perfecte job te vinden. Tijdens een tweede gesprek, maak je verder kennis met de rest van ons team. Ervaring en een diploma zijn mooi meegenomen, maar vooral je persoonlijkheid, motivatie en inzet maken het verschil.

2. Introductie en voorstelling

Hebben we een match, dan nemen we je mee in onze bedrijfscultuur. We werven onder andere proactief aan. Dan gaan we samen op zoek naar een mooie uitdaging bij onze klanten. Eens je op gesprek kan bij een klant, zorgen we ervoor dat je goed voorbereid het gesprek aangaat. Wij staan aan jouw zijde.

3. Ga van start

Eens aan boord zorgen we ervoor dat je zo efficiënt en gefocust mogelijk aan de slag kan. Daarbij ondersteunen we je met persoonlijke begeleiding. We bespreken graag wat jij belangrijk vindt in je carrière en bekijken hoe we je ambities kunnen ondersteunen en skills kunnen bijschaven. We laten je kennis maken met de waarden van onze organisatie en connecteren je met ons team van professionals. Welkom in het ICT Talents team!

STAP 5

Klaar voor je nieuwe job?

 

Vacatures

+32 3 600 70 50