Ga naar hoofdinhoud
Meet Sonny

— <meet> AND <read>

Meet Sonny

Meet Sonny, 35 jaar jong en reeds meer dan 10 jaar in dienst bij ICT Talents.

Wat is je functie?
Momenteel ben ik ICT Helpdesk medewerker bij Rode Kruis Vlaanderen

Voor welke klant werk je?
Rode Kruis Vlaanderen

Waarom deze job?
Ik hou van de variatie die deze job met zich meebrengt. Ook kom je geregeld bij andere klanten waar je ook steeds een andere insteek ziet in het IT gegeven. Dit neem je dan ook steeds mee in je rugzak.

Ik wil ook werken bij ICT Talents!

 

Wie is een inspiratie voor jou?
Momenteel zal dat Elon Musk zijn, een visionair van de laatste nieuwe garde zou ik zo denken. De innovatie die deze man de laatste jaren verwezenlijkt vind ik inspirerend.

Wat is voor jou als IT’er de grootste no go?
Iets nieuws lanceren/implementeren, al is dat van een applicatie tot de opzet een nieuwe server, zonder dit eerst goed getest te hebben.

De meest gestelde vraag door een IT leek?
Er zijn er nu wel heel veel die me te binnen schieten, maar ik vermoed dat de meest gestelde vraag toch zal zijn “Hoe moet ik mijn wachtwoord wijzigen?”

Van welk IT taal/technologie word je warm?  
Ik heb altijd wel wat warm gelopen voor AI(Artificial Intelligence), ook al ligt dit totaal niet binnen mijn capaciteiten.

Laptop of desktop?
Laptop

Wat betekent ICT Talents voor jou in 1 woord?
Topbedrijf!

Wat mag niet ontbreken op jouw bureau?
Een tas koffie

Favoriete applicatie?
Sapien Powershell Studio

Favoriete game?
World Of Warcraft

Je droomauto?
Een Chevrolet Impala van 1967

Favoriete sneltoets?
Ctrl+C

Dit heb ik het laatst gegoogeld?
Fix thunderbolt Ethernet Adapter on T14 Laptop. Dit omwille van problemen met lenovo travel hubs die problemen geven met nieuwe Lenovo T14 laptops.

 

ICT Talents in 1 woord? Topbedrijf!

De beste manier om het weekend te beginnen?
Mijn hobby: competitie tafelvoetbal op vrijdagavond.

De beste manier om de werkweek te beginnen?
Een tas koffie.

Favoriete website?
stackoverflow.com

Mijn grootste talent?
Snel fouten vinden en oplossen, en hier nadien ook op terugkomen om dit permanent te kunnen oplossen alvorens zich het nogmaals voor doet.

De beste IT-uitvinding ooit?
Cloud! Het idee hierachter, dat je een “virtual office” kan opzetten dat je van waar dan ook kan bereiken met alle nodige tools en services op ieder mogelijk moment, lijkt mij toch een heel goede uitvinding.

DEEL UITMAKEN VAN ONS TEAM?

Wil jij deel uitmaken van een gepassioneerd team waar jij centraal staat?
Solliciteer dan snel!

Solliciteer dan snel!


Meet Mark

Mark werkt als IT Workplace Specialist, een uitdagende job binnen AB InBev.

Meet Mirela

Ongeveer vier jaar geleden zette ik als IT recruiter en accountmanager mijn eerste stappen in de wereld van de ICT Consultancy.

Meet Bart

Bart werkt als onsite support bij Atlas Copco. Kom hier meer te weten over Bart zijn job en hoe hij terechtgekomen is bij ICT Talents. Ook werken bij ons? Check onze vacatures!

Meet Eline

Begin dit jaar startte mijn nieuw avontuur als recruiter bij ICT Talents, waar ik nog geen seconde spijt van heb, integendeel! Vanaf het eerste contact met ICT Talents, voelde ik de openheid, eerlijkheid en het wederzijds respect die hier hoog in het vaandel worden gedragen. Ik kon me vinden in hun manier van werken en vond als snel mijn plekje binnen dit super tof en hecht team. De klik was er meteen!

Meet Joris

Joris is ondertussen al 1,5 jaar aan de slag bij ICT Talents als Recruitment Manager. En dat heeft hij nog geen seconde beklaagd!

Interne medewerker in de kijker: Didier

Meet Didier. Hij werkt sinds 2019 als accountmanager bij ICT Talents.

Meet Jan.

Meet Jan, een 26-jarige spring-in't-veld. In zijn Google Chrome-browsegeschiedenis staat Surfshark (VPN) bovenaan. Hij kan genieten van een goed ontbijt en start de werkdag liefst met een kop koffie en StuBru op de achtergrond.

Het meest uitdagende van de job: de perfecte match vinden

Ik ben Axel Byl, ondertussen bijna 5 jaar werkzaam bij ICT Talents als Account Manager. Het is mijn eerste job na mijn bachelor toegepaste psychologie en ik heb er zeker geen spijt van. Naast het werk speel ik voetbal en loop ik af en toe. Zonder corona spreek ik graag af met vrienden, thuis of op café. Geregeld organiseer ik ook een fijn avondje bij me thuis.

Van kok tot System Engineer bij Toyota Motors Europe.

Hoe je als afgestudeerde kok en met een diploma bedrijfsbeheer in IT terechtkomt? Wel, dat is een heel verhaal.

Consultant in de kijker: Jorden

Sinds de start van de lockdown zijn er gemiddeld zo'n 300 VPN-connecties en 50 Teams meetings per dag. Wordt de servicedesk overstelpt met vragen van thuiswerkers? Tijd om poolshoogte te nemen bij Jorden!

Consultant in de kijker: Bart Olefs

Ik werk al 21 jaar in de IT-sector en mag al meer dan 11 jaar deel uitmaken van de ICT Talents familie als IT consultant waarbij ik ook al 11 jaar bij dezelfde klant zit. Je zou dus kunnen stellen dat ik “a sure thing” ben.

Consultant in de kijker: Brecht Van Hooste

Mijn naam is Brecht Van Hooste. Een klein anderhalf jaar geleden ben ik als ICT-Consultant aan de slag gegaan bij ICT-Talents. Als ETL-Developer/analist rapporteer ik op datakwaliteit binnen Proximus. Toch voelde ik al een tijdje dat mijn interesse binnen IT meer lag in analyse. Door de goede ondersteuning van ICT-Talents heb ik ondertussen voldoende kennis opgedaan om als functioneel analist aan de slag te gaan.

+32 3 600 70 50