Ga naar hoofdinhoud
Meet Mirela

— <meet> AND <read>

Meet Mirela

Na 3,5 jaar besloot ik dat het tijd was om de andere kant van het verhaal te leren kennen, ik wou mij meer focussen op de mensen achter de projecten. In mijn zoektocht naar een functie als HR-medewerker “behind the scenes”, kwam ik terecht bij de vacature van HR Officer voor ICT Talents. Iets compleet nieuws voor mij, met toch die IT-wereld als vertrouwde factor.

Ik koos voor ICT Talents omdat ik het gevoel heb dat ik mezelf kan zijn, kan evolueren en deel uitmaak van een eerlijk en oprecht team. Ondertussen ben ik al 7 maanden lid van de ICT Talents Family en ik voel mij hier steeds meer thuis. Zelf ben ik een eerlijk en oprecht persoon, het is dan ook heel fijn dat ik deze filosofie terug kan vinden in mijn werkomgeving.

Het fijnste aan mijn job is onze consultants leren kennen en hen bijstaan waar ik kan. Ik wil onze medewerkers het gevoel geven dat ze ook bij mij terechtkunnen met al hun vragen.

Het fijnste aan mijn job is onze consultants leren kennen en hen bijstaan waar ik kan.

Ik geloof dat ik nog veel te leren heb op professioneel vlak, over onze mensen en over mezelf, en kijk er enorm naar uit om dit alles gaandeweg te ontdekken.

In het dagelijkse leven maken de kleine dingen mij gelukkig. Ik breng graag tijd door bij vrienden en familie en combineer dit het liefst met lekker eten en gezelligheid – dé perfecte combinatie!

Mijn favoriete bezigheden zijn eten, tante zijn, koken, bakken en soms eens avontuurlijk zijn.

Die liefde voor eten moet natuurlijk een beetje uitgebalanceerd worden en dat probeer ik te doen op een Pilatesmatje en (sinds kort) op de dansvloer.

Ook werken voor ICT Talents?

Spontaan solliciteren


Meet Mark

Mark werkt als IT Workplace Specialist, een uitdagende job binnen AB InBev.

Meet Bart

Bart werkt als onsite support bij Atlas Copco. Kom hier meer te weten over Bart zijn job en hoe hij terechtgekomen is bij ICT Talents. Ook werken bij ons? Check onze vacatures!

Meet Sonny

Meet Sonny, 35 jaar jong en reeds meer dan 10 jaar in dienst bij ICT Talents.

Meet Jan.

Meet Jan, een 26-jarige spring-in't-veld. In zijn Google Chrome-browsegeschiedenis staat Surfshark (VPN) bovenaan. Hij kan genieten van een goed ontbijt en start de werkdag liefst met een kop koffie en StuBru op de achtergrond.

Van kok tot System Engineer bij Toyota Motors Europe.

Hoe je als afgestudeerde kok en met een diploma bedrijfsbeheer in IT terechtkomt? Wel, dat is een heel verhaal.

Consultant in de kijker: Bart Olefs

Ik werk al 21 jaar in de IT-sector en mag al meer dan 11 jaar deel uitmaken van de ICT Talents familie als IT consultant waarbij ik ook al 11 jaar bij dezelfde klant zit. Je zou dus kunnen stellen dat ik “a sure thing” ben.

+32 3 600 70 50