Ga naar hoofdinhoud
Meet Joris

— <meet> AND <read>

Meet Joris

Ondertussen ben ik 1,5 jaar aan de slag bij ICT Talents als Recruitment Manager en dat heb ik me nog geen seconde beklaagd: wat een interessante tijd!

Een beetje als thuiskomen

De eerste kennismaking was super aangenaam en ik voelde me meteen thuis.  Ik werkte al een geruime tijd voor een ander ICT bedrijf maar was na een 14-tal jaren echt klaar voor een nieuwe uitdaging. Bij ICT Talents was de klik er meteen. De open communicatie, de losse sfeer en de gemoedelijkheid waren allemaal zaken die ik zocht en vond bij ICT Talents.
Een geweldige wending in mijn loopbaan!

De business van onze klanten beter maken

Mijn job? Goede medewerkers aanwerven die matchen met onze kernwaarden, dat is zowat de rode draad in mijn takenpakket. Verder is ook het contact en de relatie die ik opbouw met de mensen essentieel. Bij ICT Talents zoeken we steeds mensen die als echte ambassadeurs elke dag hun beste beentje voorzetten om de business van onze klanten beter te maken. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Meebouwen van bij het begin aan de perfecte match

De perfecte match realiseren maakt me nog steeds gelukkig. Een job is voor heel wat mensen ontzettend belangrijk in het leven, dus iemand een fijne job kunnen aanbieden voelt goed aan.

Bovendien haal ik voldoening uit het meebouwen aan een bedrijf zeker omdat ik de kans krijg om dit bij het begin aan te pakken.  Het aanwerven van de juiste mensen voor het bedrijf in kwestie. Ik heb als recruiter veel inspraak en verantwoordelijkheid en dat zorgt voor extra drive.

De perfecte match realiseren maakt me gelukkig!

Meer dan enkel werken

Mijn job is maar één onderdeel van mijn leven, daarnaast heb ik ook nog een goed gevulde agenda. Ik tennis een aantal keer per week en ook padel speel ik geregeld. Voor wat fitness en wandelen ben ik ook altijd te vinden. Samen met mijn vriendin heb ik twee schatten van dochters. Een weekendje weg of wat langer op reis met mijn gezin: ik vind het top! 


Meet Mark

Mark werkt als IT Workplace Specialist, een uitdagende job binnen AB InBev.

Meet Mirela

Ongeveer vier jaar geleden zette ik als IT recruiter en accountmanager mijn eerste stappen in de wereld van de ICT Consultancy.

Meet Bart

Bart werkt als onsite support bij Atlas Copco. Kom hier meer te weten over Bart zijn job en hoe hij terechtgekomen is bij ICT Talents. Ook werken bij ons? Check onze vacatures!

Meet Sonny

Meet Sonny, 35 jaar jong en reeds meer dan 10 jaar in dienst bij ICT Talents.

Meet Eline

Begin dit jaar startte mijn nieuw avontuur als recruiter bij ICT Talents, waar ik nog geen seconde spijt van heb, integendeel! Ik leerde ICT Talents kennen via Marlies, HR Manager, die toen reeds een kennis was van mij. Vanaf het eerste contact, voelde ik de openheid, eerlijkheid en het wederzijds respect die hier hoog in het vaandel worden gedragen. Ik kon me vinden in hun manier van werken en vond als snel mijn plekje binnen dit super tof en hecht team. De klik was er meteen!

Interne medewerker in de kijker: Didier

Meet Didier. Hij werkt sinds 2019 als accountmanager bij ICT Talents.

Meet Jan.

Meet Jan, een 26-jarige spring-in't-veld. In zijn Google Chrome-browsegeschiedenis staat Surfshark (VPN) bovenaan. Hij kan genieten van een goed ontbijt en start de werkdag liefst met een kop koffie en StuBru op de achtergrond.

Het meest uitdagende van de job: de perfecte match vinden

Ik ben Axel Byl, ondertussen bijna 5 jaar werkzaam bij ICT Talents als Account Manager. Het is mijn eerste job na mijn bachelor toegepaste psychologie en ik heb er zeker geen spijt van. Naast het werk speel ik voetbal en loop ik af en toe. Zonder corona spreek ik graag af met vrienden, thuis of op café. Geregeld organiseer ik ook een fijn avondje bij me thuis.

Van kok tot System Engineer bij Toyota Motors Europe.

Hoe je als afgestudeerde kok en met een diploma bedrijfsbeheer in IT terechtkomt? Wel, dat is een heel verhaal.

Consultant in de kijker: Jorden

Sinds de start van de lockdown zijn er gemiddeld zo'n 300 VPN-connecties en 50 Teams meetings per dag. Wordt de servicedesk overstelpt met vragen van thuiswerkers? Tijd om poolshoogte te nemen bij Jorden!

Consultant in de kijker: Bart Olefs

Ik werk al 21 jaar in de IT-sector en mag al meer dan 11 jaar deel uitmaken van de ICT Talents familie als IT consultant waarbij ik ook al 11 jaar bij dezelfde klant zit. Je zou dus kunnen stellen dat ik “a sure thing” ben.

Consultant in de kijker: Brecht Van Hooste

Mijn naam is Brecht Van Hooste. Een klein anderhalf jaar geleden ben ik als ICT-Consultant aan de slag gegaan bij ICT-Talents. Als ETL-Developer/analist rapporteer ik op datakwaliteit binnen Proximus. Toch voelde ik al een tijdje dat mijn interesse binnen IT meer lag in analyse. Door de goede ondersteuning van ICT-Talents heb ik ondertussen voldoende kennis opgedaan om als functioneel analist aan de slag te gaan.

+32 3 600 70 50