Ga naar hoofdinhoud
Meet Eline

— <meet> AND <read>

Meet Eline

De start van mijn ICT Talents verhaal

Begin dit jaar startte mijn nieuw avontuur als recruiter bij ICT Talents, waar ik nog geen seconde spijt van heb, integendeel!
Vanaf het eerste contact met ICT Talents, voelde ik de openheid, eerlijkheid en het wederzijds respect die hier hoog in het vaandel worden gedragen. Ik kon me vinden in hun manier van werken en vond al snel mijn plekje binnen dit super tof en hecht team. De klik was er meteen. 

Mijn rol in dit verhaal

Samen met mijn collega Joris zijn we dagelijks op zoek naar “ICT Talents material”. Met andere woorden, kandidaten die niet alleen over de juiste skills beschikken, maar ook onze kernwaarden uitstralen. Zo creëren we een team dat elke dag het beste van zichzelf geeft bij de klant én bij ICT Talents.

Mijn job is enorm gevarieerd. Het feit dat we proactief aanwerven, was voor mij een nieuw gegeven: een geschikte kandidaat aanwerven en samen op zoek gaan naar de juiste match, los van een openstaande vacature. Het geeft me energie om gesprekken te voeren met onze kandidaten en te achterhalen welk project het beste bij hen past. Energie halen uit mijn job is voor mij zeer belangrijk, gezien ik een groot deel van mijn tijd investeer in mijn werk.

Steeds word ik geboeid door de verschillende types kandidaten die ik mag ontmoeten. Ieder met een verschillende achtergrond en een verschillende koffer vol ervaring en expertise. Sommige kandidaten hebben minder ervaring met IT, maar ook hen geeft ICT Talents de kans om hun eerste stappen te zetten in de wereld van IT, iets wat ik erg fijn vind. Zo bieden we medewerkers kansen om zich bij te schaven door middel van opleidingen waardoor ze zich op zowel professioneel als persoonlijk vlak kunnen ontplooien. Leuk dat ik daaraan mag bijdragen! Sinds mijn start hier heb ik ook reeds kansen gehad om mij verder bij te scholen via recruitment gerelateerde opleidingen. Er wordt geïnvesteerd in ons zodat we steeds verder kunnen groeien en dit apprecieer ik enorm hard, het is een zalig gevoel!

Wat me aanspreekt in dit verhaal?

De no-nonsenseaanpak bij ICT Talents ligt me. Wat we zeggen, doen we ook. Net zoals de focus op team effort en de ruimte voor eigen initiatief. Zo draag ik ook een klein steentje bij aan de samenwerking met onze marketingafdeling. De familiale sfeer en de vlotte, open communicatie zijn voor mij ook belangrijke troeven. Om dan nog maar te zwijgen over de toffe uitjes ter ontspanning met het volledige ICT Talents team waartoe ook onze consultants behoren. Ook al werken de consultants ter plaatse bij de klant, de band als team is meer dan aanwezig.

Een verhaal zonder einde

Naast recruiter bij ICT Talents ben ik ook de fiere cat mom van Finn en vriendin van Vincent. Mijn vrije momenten breng ik graag door met familie en vrienden. Daarnaast sport ik graag, maar zoals mijn collega’s weten, kan ik altijd wel een stukje chocolade of marsepein eten.

ICT Talents is een bedrijf waarin ik mezelf mag zijn en me goed kan voelen, waar ik volledig mee achter sta en mee mijn steentje aan wil bijdragen. We willen het beste in onze mensen naar boven halen en zorgen dat ze gelukkig zijn.  Als je het aan mij vraagt, is mijn ICT Talents verhaal een verhaal zonder einde.

Word jij onze nieuwe collega?

We zijn op zoek naar mensen die ons team willen vervoegen. Ben jij die persoon? Bekijk dan onze vacatures!

Vacatures


Meet Mark

Mark werkt als IT Workplace Specialist, een uitdagende job binnen AB InBev.

Meet Mirela

Ongeveer vier jaar geleden zette ik als IT recruiter en accountmanager mijn eerste stappen in de wereld van de ICT Consultancy.

Meet Bart

Bart werkt als onsite support bij Atlas Copco. Kom hier meer te weten over Bart zijn job en hoe hij terechtgekomen is bij ICT Talents. Ook werken bij ons? Check onze vacatures!

Meet Sonny

Meet Sonny, 35 jaar jong en reeds meer dan 10 jaar in dienst bij ICT Talents.

Meet Joris

Joris is ondertussen al 1,5 jaar aan de slag bij ICT Talents als Recruitment Manager. En dat heeft hij nog geen seconde beklaagd!

Interne medewerker in de kijker: Didier

Meet Didier. Hij werkt sinds 2019 als accountmanager bij ICT Talents.

Meet Jan.

Meet Jan, een 26-jarige spring-in't-veld. In zijn Google Chrome-browsegeschiedenis staat Surfshark (VPN) bovenaan. Hij kan genieten van een goed ontbijt en start de werkdag liefst met een kop koffie en StuBru op de achtergrond.

Het meest uitdagende van de job: de perfecte match vinden

Ik ben Axel Byl, ondertussen bijna 5 jaar werkzaam bij ICT Talents als Account Manager. Het is mijn eerste job na mijn bachelor toegepaste psychologie en ik heb er zeker geen spijt van. Naast het werk speel ik voetbal en loop ik af en toe. Zonder corona spreek ik graag af met vrienden, thuis of op café. Geregeld organiseer ik ook een fijn avondje bij me thuis.

Van kok tot System Engineer bij Toyota Motors Europe.

Hoe je als afgestudeerde kok en met een diploma bedrijfsbeheer in IT terechtkomt? Wel, dat is een heel verhaal.

Consultant in de kijker: Jorden

Sinds de start van de lockdown zijn er gemiddeld zo'n 300 VPN-connecties en 50 Teams meetings per dag. Wordt de servicedesk overstelpt met vragen van thuiswerkers? Tijd om poolshoogte te nemen bij Jorden!

Consultant in de kijker: Bart Olefs

Ik werk al 21 jaar in de IT-sector en mag al meer dan 11 jaar deel uitmaken van de ICT Talents familie als IT consultant waarbij ik ook al 11 jaar bij dezelfde klant zit. Je zou dus kunnen stellen dat ik “a sure thing” ben.

Consultant in de kijker: Brecht Van Hooste

Mijn naam is Brecht Van Hooste. Een klein anderhalf jaar geleden ben ik als ICT-Consultant aan de slag gegaan bij ICT-Talents. Als ETL-Developer/analist rapporteer ik op datakwaliteit binnen Proximus. Toch voelde ik al een tijdje dat mijn interesse binnen IT meer lag in analyse. Door de goede ondersteuning van ICT-Talents heb ik ondertussen voldoende kennis opgedaan om als functioneel analist aan de slag te gaan.

+32 3 600 70 50