Ga naar hoofdinhoud
Meet Axel.

— <meet> AND <read>

Meet Axel.

Momenteel ben ik aan de slag als Accountmanager bij ICT Talents, mijn eerste job en wat mij betreft ook gelijk mijn laatste. Met mensen bezig zijn, dat was al vanaf de start van mijn opleiding toegepaste psychologie mijn intentie, maar hoe, daar had ik nog geen antwoord op. Al snel had ik door dat een job in het bedrijfsleven me als gegoten zou zitten. Ik leg namelijk graag en vlot contacten en dat is exact wat ik in deze job mag doen.

Waarop ik de keuze van mijn eerste werkgever baseerde? Op het gevoel. Aangezien communiceren helemaal mijn ding is, moest dit ook tot de kernwaarden van mijn toekomstige werkgever behoren. Bij ICT Talents was de klik er meteen. De open communicatie, de losse sfeer en de vlakke structuur: het voelde meteen als thuiskomen.

Ondertussen werk ik meer al meer dan 4 jaar voor ICT Talents en nog elke dag leer ik bij. Ik ga op zoek naar nieuwe partners om mee samen te werken en speur voor onze consultants, samen met onze sales, naar de jobs die op hun lijf geschreven zijn. Zo maak ik zowel de klant als de consultant gelukkig, mooi toch? Zijn de consultants gelukkig, dan ben ik dat ook.

Niet enkel beroepsmatig houd ik van communiceren, ook in het dagelijkse leven kom ik graag onder de mensen. Samen erop uit met vrienden of familie, ik vind het geweldig. Als ik geen uitvlucht vind, ga ik ook af en toe joggen en naar de fitness. In de winter? Dan vind je me op mijn snowboard of in de après-ski uiteraard …

Benieuwd naar onze andere blogberichten? Klik hier.


Meet Joris

Joris is ondertussen al 1,5 jaar aan de slag bij ICT Talents als Recruitment Manager. En dat heeft hij nog geen seconde beklaagd!

Interne medewerker in de kijker: Didier

Meet Didier. Hij werkt sinds 2019 als accountmanager bij ICT Talents.

Meet Jan.

Meet Jan, een 26-jarige spring-in't-veld. In zijn Google Chrome-browsegeschiedenis staat Surfshark (VPN) bovenaan. Hij kan genieten van een goed ontbijt en start de werkdag liefst met een kop koffie en StuBru op de achtergrond.

Het meest uitdagende van de job: de perfecte match vinden

Ik ben Axel Byl, ondertussen bijna 5 jaar werkzaam bij ICT Talents als Account Manager. Het is mijn eerste job na mijn bachelor toegepaste psychologie en ik heb er zeker geen spijt van. Naast het werk speel ik voetbal en loop ik af en toe. Zonder corona spreek ik graag af met vrienden, thuis of op café. Geregeld organiseer ik ook een fijn avondje bij me thuis.

Van kok tot System Engineer bij Toyota Motors Europe.

Hoe je als afgestudeerde kok en met een diploma bedrijfsbeheer in IT terechtkomt? Wel, dat is een heel verhaal.

Interne medewerker in de kijker: Marlies

Marlies vertelt ons hoe ze bij ICT Talents terecht kwam en wat haar belangrijkste taken zijn als HR Manager.

Consultant in de kijker: Jorden

Sinds de start van de lockdown zijn er gemiddeld zo'n 300 VPN-connecties en 50 Teams meetings per dag. Wordt de servicedesk overstelpt met vragen van thuiswerkers? Tijd om poolshoogte te nemen bij Jorden!

Consultant in de kijker: Bart Olefs

Ik werk al 21 jaar in de IT-sector en mag al meer dan 11 jaar deel uitmaken van de ICT Talents familie als IT consultant waarbij ik ook al 11 jaar bij dezelfde klant zit. Je zou dus kunnen stellen dat ik “a sure thing” ben.

Consultant in de kijker: Brecht Van Hooste

Mijn naam is Brecht Van Hooste. Een klein anderhalf jaar geleden ben ik als ICT-Consultant aan de slag gegaan bij ICT-Talents. Als ETL-Developer/analist rapporteer ik op datakwaliteit binnen Proximus. Toch voelde ik al een tijdje dat mijn interesse binnen IT meer lag in analyse. Door de goede ondersteuning van ICT-Talents heb ik ondertussen voldoende kennis opgedaan om als functioneel analist aan de slag te gaan.