Ga naar hoofdinhoud
Interne medewerker in de kijker: Didier

— <meet> AND <read>

Interne medewerker in de kijker: Didier

Hallo ik ben Didier, 42 lentes jong. Sinds 2019 werk ik als accountmanager bij ICT Talents.

In 1998 startte ik mijn carrière in de IT-sector als IT Service Desk Engineer. Er was toen namelijk een grote nood aan IT-medewerkers door de komst van de gevreesde Millennium bug.

Langzaamaan groeide mijn takenpakket, begeleidde ik verschillende IT-teams en groeide ik door tot coördinator. Mijn talenkennis was hierbij een grote troef. Het doorlopen van deze verschillende niveaus heeft me gebracht tot mijn huidige functie als accountmanager.

In 2011 kon ik aan de slag bij ICT Talents, waar mijn carrière een echte vlucht nam.

Een sterke administratieve opvolging en gevoel voor softskills bij huidige en toekomstige medewerkers maakt dat ik elke dag verder kan groeien in de wereld van IT. Na jaren in een operationele functie, leer ik vandaag een totaal andere zijde van de job kennen.

Beroepsmatig ben ik een analytisch en communicatief persoon. Wat me echt voldoening geeft in mijn job is de zoektocht naar de juiste man/vrouw op de juiste plaats.

Een rode draad hierin is open communicatie, respect en eerlijkheid. Menselijk contact is altijd al een belangrijke factor geweest doorheen mijn IT-loopbaan. De wondere wereld van IT is niet zo immens groot waardoor ik doorheen de jaren heel wat collega’s en bedrijven heb leren kennen. Aan sommige kennismakingen heb ik zelfs vriendschappen overgehouden.

Een rode draad hierin is open communicatie, respect en eerlijkheid.

In mijn vrije tijd vind je me in de wintermaanden op de skilatten en ook loopsessies met vrienden zijn een favoriete bezigheid. Voorts hou ik ook van de natuur en haar zonsondergangen. Er is niets mooier dan een schitterende zonsondergang op zee tijdens een ontspannende cruise.

Mijn vrienden zijn, in belangrijke mate, een bepalend element in mijn leven, maar wanneer ik nood heb aan een avondje rust, dan kan je me lekker luierend terugvinden in de zetel met een aflevering van FC De Kampioenen of In De Gloria.

Als uitsmijter geef ik graag nog mee dat ik in mijn vrije tijd ook wel door het leven ga als DJ Dieter, ik ben namelijk naast accountmanager bij ICT Talents ook Party DJ. Ik ben dus altijd wel te vinden voor een fout feestje.


Meet Mark

Mark werkt als IT Workplace Specialist, een uitdagende job binnen AB InBev.

Meet Mirela

Ongeveer vier jaar geleden zette ik als IT recruiter en accountmanager mijn eerste stappen in de wereld van de ICT Consultancy.

Meet Bart

Bart werkt als onsite support bij Atlas Copco. Kom hier meer te weten over Bart zijn job en hoe hij terechtgekomen is bij ICT Talents. Ook werken bij ons? Check onze vacatures!

Meet Sonny

Meet Sonny, 35 jaar jong en reeds meer dan 10 jaar in dienst bij ICT Talents.

Meet Eline

Begin dit jaar startte mijn nieuw avontuur als recruiter bij ICT Talents, waar ik nog geen seconde spijt van heb, integendeel! Vanaf het eerste contact met ICT Talents, voelde ik de openheid, eerlijkheid en het wederzijds respect die hier hoog in het vaandel worden gedragen. Ik kon me vinden in hun manier van werken en vond als snel mijn plekje binnen dit super tof en hecht team. De klik was er meteen!

Meet Joris

Joris is ondertussen al 1,5 jaar aan de slag bij ICT Talents als Recruitment Manager. En dat heeft hij nog geen seconde beklaagd!

Meet Jan.

Meet Jan, een 26-jarige spring-in't-veld. In zijn Google Chrome-browsegeschiedenis staat Surfshark (VPN) bovenaan. Hij kan genieten van een goed ontbijt en start de werkdag liefst met een kop koffie en StuBru op de achtergrond.

Het meest uitdagende van de job: de perfecte match vinden

Ik ben Axel Byl, ondertussen bijna 5 jaar werkzaam bij ICT Talents als Account Manager. Het is mijn eerste job na mijn bachelor toegepaste psychologie en ik heb er zeker geen spijt van. Naast het werk speel ik voetbal en loop ik af en toe. Zonder corona spreek ik graag af met vrienden, thuis of op café. Geregeld organiseer ik ook een fijn avondje bij me thuis.

Van kok tot System Engineer bij Toyota Motors Europe.

Hoe je als afgestudeerde kok en met een diploma bedrijfsbeheer in IT terechtkomt? Wel, dat is een heel verhaal.

Consultant in de kijker: Jorden

Sinds de start van de lockdown zijn er gemiddeld zo'n 300 VPN-connecties en 50 Teams meetings per dag. Wordt de servicedesk overstelpt met vragen van thuiswerkers? Tijd om poolshoogte te nemen bij Jorden!

Consultant in de kijker: Bart Olefs

Ik werk al 21 jaar in de IT-sector en mag al meer dan 11 jaar deel uitmaken van de ICT Talents familie als IT consultant waarbij ik ook al 11 jaar bij dezelfde klant zit. Je zou dus kunnen stellen dat ik “a sure thing” ben.

Consultant in de kijker: Brecht Van Hooste

Mijn naam is Brecht Van Hooste. Een klein anderhalf jaar geleden ben ik als ICT-Consultant aan de slag gegaan bij ICT-Talents. Als ETL-Developer/analist rapporteer ik op datakwaliteit binnen Proximus. Toch voelde ik al een tijdje dat mijn interesse binnen IT meer lag in analyse. Door de goede ondersteuning van ICT-Talents heb ik ondertussen voldoende kennis opgedaan om als functioneel analist aan de slag te gaan.

+32 3 600 70 50