Ga naar hoofdinhoud
Consultant in de kijker: Jorden

— <meet> AND <read>

Consultant in de kijker: Jorden

Sinds de start van de lockdown zijn er gemiddeld zo'n 300 VPN-connecties en 50 Teams meetings per dag. Wordt de servicedesk overstelpt met vragen van thuiswerkers? Tijd om poolshoogte te nemen bij Jorden!

Jorden Gysbrechts en Jeroen Leemans – ze mogen zich intussen al de seniors van de servicedesk noemen - hebben een wekelijkse beurtrol om de permanentie op kantoor te verzekeren. Ze worden hierin bijgestaan door hun nog vrij nieuwe collega Frederic Aps, onder goedkeurend oog van Yves Timmermans. Bij de aanvang van dit interview krijgt Jorden zijn camera niet meteen aan de praat. “Zelfs IT’ers kunnen er soms nog mee worstelen (lacht).”

“Tijdens mijn thuisweek werk ik vooral aan projecten. Ik zit voornamelijk aan mijn bureau, maar ik wissel al eens graag af. Met mooi weer durf ik mij ook op het terras te installeren. Hier thuis heb ik meer focus en concentratie, maar het liefst van al ben ik toch op kantoor. Onze taken zijn grotendeels dezelfde als voor de lockdown, maar de manier van werken is anders. Problemen proberen we zoveel mogelijk remote op te lossen, en als dat niet lukt, plannen we ons werk zodanig in dat we zo weinig mogelijk contact moeten hebben.

Voordien kwam ik echter veel en graag op de yard en bij alle departementen, die interactie mis ik wel.

Mijn huishouden nu verloopt best georganiseerd, ik werk zelfs met lijstjes voor boodschappen. Soms doe ik ook inkopen voor mijn grootouders, en die ga ik dan bij het raam bezorgen. Dat is wat raar, maar de veiligheid primeert.

Mijn katten stellen mijn aanwezigheid dan weer niet zo op prijs, zij zijn het gewend om overdag te slapen, en ik ben nu de stoorzender. Ook zij zullen dus blij zijn als alles weer het oude wordt!”


Meet Mark

Mark werkt als IT Workplace Specialist, een uitdagende job binnen AB InBev.

Meet Mirela

Ongeveer vier jaar geleden zette ik als IT recruiter en accountmanager mijn eerste stappen in de wereld van de ICT Consultancy.

Meet Bart

Bart werkt als onsite support bij Atlas Copco. Kom hier meer te weten over Bart zijn job en hoe hij terechtgekomen is bij ICT Talents. Ook werken bij ons? Check onze vacatures!

Meet Sonny

Meet Sonny, 35 jaar jong en reeds meer dan 10 jaar in dienst bij ICT Talents.

Meet Eline

Begin dit jaar startte mijn nieuw avontuur als recruiter bij ICT Talents, waar ik nog geen seconde spijt van heb, integendeel! Ik leerde ICT Talents kennen via Marlies, HR Manager, die toen reeds een kennis was van mij. Vanaf het eerste contact, voelde ik de openheid, eerlijkheid en het wederzijds respect die hier hoog in het vaandel worden gedragen. Ik kon me vinden in hun manier van werken en vond als snel mijn plekje binnen dit super tof en hecht team. De klik was er meteen!

Meet Joris

Joris is ondertussen al 1,5 jaar aan de slag bij ICT Talents als Recruitment Manager. En dat heeft hij nog geen seconde beklaagd!

Interne medewerker in de kijker: Didier

Meet Didier. Hij werkt sinds 2019 als accountmanager bij ICT Talents.

Meet Jan.

Meet Jan, een 26-jarige spring-in't-veld. In zijn Google Chrome-browsegeschiedenis staat Surfshark (VPN) bovenaan. Hij kan genieten van een goed ontbijt en start de werkdag liefst met een kop koffie en StuBru op de achtergrond.

Het meest uitdagende van de job: de perfecte match vinden

Ik ben Axel Byl, ondertussen bijna 5 jaar werkzaam bij ICT Talents als Account Manager. Het is mijn eerste job na mijn bachelor toegepaste psychologie en ik heb er zeker geen spijt van. Naast het werk speel ik voetbal en loop ik af en toe. Zonder corona spreek ik graag af met vrienden, thuis of op café. Geregeld organiseer ik ook een fijn avondje bij me thuis.

Van kok tot System Engineer bij Toyota Motors Europe.

Hoe je als afgestudeerde kok en met een diploma bedrijfsbeheer in IT terechtkomt? Wel, dat is een heel verhaal.

Consultant in de kijker: Bart Olefs

Ik werk al 21 jaar in de IT-sector en mag al meer dan 11 jaar deel uitmaken van de ICT Talents familie als IT consultant waarbij ik ook al 11 jaar bij dezelfde klant zit. Je zou dus kunnen stellen dat ik “a sure thing” ben.

Consultant in de kijker: Brecht Van Hooste

Mijn naam is Brecht Van Hooste. Een klein anderhalf jaar geleden ben ik als ICT-Consultant aan de slag gegaan bij ICT-Talents. Als ETL-Developer/analist rapporteer ik op datakwaliteit binnen Proximus. Toch voelde ik al een tijdje dat mijn interesse binnen IT meer lag in analyse. Door de goede ondersteuning van ICT-Talents heb ik ondertussen voldoende kennis opgedaan om als functioneel analist aan de slag te gaan.

+32 3 600 70 50