Ga naar hoofdinhoud
Consultant in de kijker: Brecht Van Hooste

— <meet> AND <read>

Consultant in de kijker: Brecht Van Hooste

Mijn naam is Brecht Van Hooste. Een klein anderhalf jaar geleden ben ik als ICT-Consultant aan de slag gegaan bij ICT-Talents.

Als ETL-Developer/analist rapporteer ik op datakwaliteit binnen Proximus. Toch voelde ik al een tijdje dat mijn interesse binnen IT meer lag in analyse.

Door de goede ondersteuning van ICT-Talents heb ik ondertussen voldoende kennis opgedaan om als functioneel analist aan de slag te gaan.

Nu mijn opdracht bij Proximus bijna ten einde loopt en ik een goed gevuld rugzakje heb aan kennis en ervaringen als developer en analist, kijk ik volop uit naar mijn volgende opdracht. Deze keer als functioneel analist!

Als ik niet aan het werken ben, kan je me vinden in de boulderzaal of iets dichter bij de grond aan het joggen rond Lier. Als je me daar niet kan vinden, ben ik waarschijnlijk op uitstap of op reis met vrienden en familie.


Van kok tot System Engineer bij Toyota Motors Europe.

Hoe je als afgestudeerde kok en met een diploma bedrijfsbeheer in IT terechtkomt? Wel, dat is een heel verhaal.

Interne medewerker in de kijker: Marlies

Marlies vertelt ons hoe ze bij ICT Talents terecht kwam en wat haar belangrijkste taken zijn als HR Manager.

Consultant in de kijker: Jorden

Sinds de start van de lockdown zijn er gemiddeld zo'n 300 VPN-connecties en 50 Teams meetings per dag. Wordt de servicedesk overstelpt met vragen van thuiswerkers? Tijd om poolshoogte te nemen bij Jorden!

Consultant in de kijker: Bart Olefs

Ik werk al 21 jaar in de IT-sector en mag al meer dan 11 jaar deel uitmaken van de ICT Talents familie als IT consultant waarbij ik ook al 11 jaar bij dezelfde klant zit. Je zou dus kunnen stellen dat ik “a sure thing” ben.