Ga naar hoofdinhoud
Consultant in de kijker: Bart Olefs

— <meet> AND <read>

Consultant in de kijker: Bart Olefs

Mijn broers hebben me de naam Bart gegeven en van mijn vader heb ik de naam Olefs geërfd. Als dank heb ik hen 42 jaar geleden ettelijke slapeloze nachten bezorgd.

Ik werk al 21 jaar in de IT-sector en mag al meer dan 11 jaar deel uitmaken van de ICT Talents familie als IT consultant waarbij ik ook al 11 jaar bij dezelfde klant zit. Je zou dus kunnen stellen dat ik “a sure thing” ben.

Zit ik niet achter een pc of ben ik geen gebruikers aan het overtuigen dat het leven meer is dan werk, na alweer een gecrashte pc of applicatie, dan is de kans groot dat ik kilometers en hoogtemeters aan het malen ben op een koersfiets, mountainbike of Zwift.

Verder lust ik ook wel eens een biertje, gin-tonic of flesje champagne die ik tweejaarlijks met vrienden zelf bij verschillende champagneboeren in Frankrijk ga proeven en kopen.


Van kok tot System Engineer bij Toyota Motors Europe.

Hoe je als afgestudeerde kok en met een diploma bedrijfsbeheer in IT terechtkomt? Wel, dat is een heel verhaal.

Interne medewerker in de kijker: Marlies

Marlies vertelt ons hoe ze bij ICT Talents terecht kwam en wat haar belangrijkste taken zijn als HR Manager.

Consultant in de kijker: Jorden

Sinds de start van de lockdown zijn er gemiddeld zo'n 300 VPN-connecties en 50 Teams meetings per dag. Wordt de servicedesk overstelpt met vragen van thuiswerkers? Tijd om poolshoogte te nemen bij Jorden!

Consultant in de kijker: Brecht Van Hooste

Mijn naam is Brecht Van Hooste. Een klein anderhalf jaar geleden ben ik als ICT-Consultant aan de slag gegaan bij ICT-Talents. Als ETL-Developer/analist rapporteer ik op datakwaliteit binnen Proximus. Toch voelde ik al een tijdje dat mijn interesse binnen IT meer lag in analyse. Door de goede ondersteuning van ICT-Talents heb ik ondertussen voldoende kennis opgedaan om als functioneel analist aan de slag te gaan.