Ga naar hoofdinhoud
Consultant in de kijker: Bart Olefs

— <meet> AND <read>

Consultant in de kijker: Bart Olefs

Mijn broers hebben me de naam Bart gegeven en van mijn vader heb ik de naam Olefs geërfd. Als dank heb ik hen 42 jaar geleden ettelijke slapeloze nachten bezorgd.

Ik werk al 21 jaar in de IT-sector en mag al meer dan 11 jaar deel uitmaken van de ICT Talents familie als IT consultant waarbij ik ook al 11 jaar bij dezelfde klant zit. Je zou dus kunnen stellen dat ik “a sure thing” ben.

Zit ik niet achter een pc of ben ik geen gebruikers aan het overtuigen dat het leven meer is dan werk, na alweer een gecrashte pc of applicatie, dan is de kans groot dat ik kilometers en hoogtemeters aan het malen ben op een koersfiets, mountainbike of Zwift.

Verder lust ik ook wel eens een biertje, gin-tonic of flesje champagne die ik tweejaarlijks met vrienden zelf bij verschillende champagneboeren in Frankrijk ga proeven en kopen.


Meet Mark

Mark werkt als IT Workplace Specialist, een uitdagende job binnen AB InBev.

Meet Mirela

Ongeveer vier jaar geleden zette ik als IT recruiter en accountmanager mijn eerste stappen in de wereld van de ICT Consultancy.

Meet Bart

Bart werkt als onsite support bij Atlas Copco. Kom hier meer te weten over Bart zijn job en hoe hij terechtgekomen is bij ICT Talents. Ook werken bij ons? Check onze vacatures!

Meet Sonny

Meet Sonny, 35 jaar jong en reeds meer dan 10 jaar in dienst bij ICT Talents.

Meet Jan.

Meet Jan, een 26-jarige spring-in't-veld. In zijn Google Chrome-browsegeschiedenis staat Surfshark (VPN) bovenaan. Hij kan genieten van een goed ontbijt en start de werkdag liefst met een kop koffie en StuBru op de achtergrond.

Van kok tot System Engineer bij Toyota Motors Europe.

Hoe je als afgestudeerde kok en met een diploma bedrijfsbeheer in IT terechtkomt? Wel, dat is een heel verhaal.

+32 3 600 70 50