Ga naar hoofdinhoud
Blijven groeien en bijleren

— Levenslang bijleren

Blijven groeien en bijleren

De eerste 3 maanden werkte ik bij SD Worx als IT Security Analyst.  Vulnerability Management, patch management, monitoring, antivirus, etc., dat paste perfect in mijn straatje. Om mijn job nog beter in de vingers te krijgen, besloot ik enkele opleidingen te volgen. De eerste cursus die ik volgde was CompTIA Security+, perfect voor beginners in security. Daarna ging ik op zoek naar andere cursussen om mijn kennis uit te breiden. Zo kwam ik uit bij netwerk cursussen zoals CCNA en het Rapid7 InsightVM Administrator-examen. Later kwam daar nog Certified Ethical Hacker (CEH) bij. Mijn laatste opleiding tot nu toe was de cursus Scrum Product Owner. Misschien niet zo relevant voor security, maar wel onderdeel van mijn werk. Binnenkort hoop ik nog het CISSP-examen te doen.

Ondertussen zit ik nog altijd bij SD Worx en nam ik op interimbasis de functie van Product Owner op me. Ik moet de backlog up-to-date houden en prioriteren. Ondertussen is er nieuwe collega aangenomen die ik nu inwerk. Nieuwe kansen bij SD Worx worden momenteel bekeken en de gesprekken lopen.

Waar ik naartoe wil? Ik wil altijd maar bijleren. Ik wil doen wat ik leuk vind en goed zijn in wat ik doe. Daarom blijf ik verder leren en groeien.


+32 3 600 70 50