Ga naar hoofdinhoud

Testimonials

               

Steven Krokaert

Talent Manager - OMP

Vaste aanwerving

"Ik start als Talent Manager bij OMP, een internationale organisatie inzake consulting & software gericht op optimalisatie van logistieke processen bij onze klanten. Het is een heel ruime rol, gaande van wellbeing initiatieven tot het strategisch uitstippelen van een future-proof Talent Management. Heel wat initiatieven zijn al genomen in deze dynamische omgeving. Om de enorme groei van OMP te bestendigen, is de uitdaging om het aanwezige talent te vinden, te behouden, te motiveren en verder te ontwikkelen. Als Talent Management je passie is – wat in mijn geval de rode draad is door heel mijn loopbaan – dan is het fantastisch om mee te mogen bouwen aan de toekomst van OMP. Wat ik apprecieerde aan de samenwerking met Sandra: Sandra was heel beschikbaar, volgde het proces nauwgezet, was goed op de hoogte van de context en de rol bij OMP. Kortom: kort op de bal, nauwgezet, vanuit expertise."

            

Hendrik Seuntjens

HR interim manager

Freelance

“Ik werk ondertussen al tien jaar als hr-interim-manager en in die tien jaar heb ik al vijf opdrachten voor HR Talents uitgevoerd. De reden waarom ik met HR Talents samenwerk? Dat is voor mij de kwaliteit van de opdrachten. HR Talents werkt heel snel, je moet je geen zorgen maken over de administratie en je wordt correct en op tijd verloond.”

         

Ann Tilman

HR manager - Brepols

Vaste aanwerving

"Het feit dat Brepols en ik met elkaar in zee zijn gegaan, is te danken aan de tussenkomst en subtiele bemiddeling van Sandra, want op het eerste gezicht was er geen perfecte match. Sandra heeft ons bij elkaar gebracht op basis van drive en dynamiek. Tijdens het kennismakingsgesprek bleken er veel raakpunten te zijn. Ik voelde me erg aangesproken door de ondersteunende en adviserende rol en de betrokkenheid op managementniveau. HR kan volgens mij niet los gezien worden van organisatieontwikkeling en die kans zou ik bij Brepols krijgen! Dit had Sandra van bij het begin goed begrepen. Hoewel ik de afgelopen twee jaar geen accurate ervaring binnen sociaal recht heb opgebouwd, is Sandra erin geslaagd om mijn generalistisch profiel en positieve ingesteldheid aan Brepols te ‘verkopen’. Ik ben haar dankbaar dat ze de CEO, Marc Aerts, heeft kunnen overtuigen van mijn veelzijdigheid en ondernemingszin."

           

Luc Druwé

Comp & Ben Director

Freelance

“Ik werk al meer dan 25 jaar in compensation & benefits en op een dag had ik het geluk om gecontacteerd te worden door HR Talents voor een project. Ze contacteerden mij telefonisch op donderdag, op vrijdag had ik een eerste gesprek bij de klant en de dinsdag daarna mocht ik al starten. De rekrutering duurde maar 4 dagen.”

           

Anke Stevens

Senior payroll consultant international desk - Interfisc

Vaste aanwerving

"Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin mijn passie voor internationale payroll terug aan bod kon komen en in mijn eerste gesprek met Birgit en Réne voelde ik dat ik deze kans zou krijgen. Internationale payroll met alle uitdagingen die erbij horen, voelde voor mij op dat moment aan als de perfecte match. Ik krijg heel wat flexibiliteit wat betreft thuiswerken en uurinvulling en daarnaast weet ik nooit wat de dag zal brengen. Elke dag is anders. Ik heb ook heel wat kansen gekregen. Destijds ben ik aangenomen om Duitsland onder mijn vleugels te nemen, maar dit is snel uitgebreid naar Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en intussen proberen we voet aan grond te zetten in Italië. Opleiding geven aan klanten doe ik ook af en toe.”

             

Christine Chaltin

HR consultant

Freelance

“Ik heb zes jaar geaarzeld voordat ik besloot om freelancer te worden. De mogelijkheid om mijn eigen beslissingen te nemen, sprak me enorm aan. Maar het was een gedurfde beslissing waarbij ik veel zekerheden die ik in een vaste job had, achterliet. De samenwerking met HR Talents nam die onzekerheid weg omdat ik hen om advies kon vragen en contact kon leggen met andere hr-professionals binnen hun netwerk.
Bij Sabena Technics werd ik direct aangenomen. Terug naar de luchthaven, een vertrouwde omgeving! De gewaagde sprong bleek een veilige sprong te zijn. HR Talents heeft een fantastisch team, geweldige collega's en ik bewonder de manier waarop zij de afgelopen jaren zijn gegroeid en hun internationaal netwerk hebben ontwikkeld. Ik zal nooit het gevoel vergeten dat ik had bij mijn eerste factuur! Super! Bedankt, HR Talents, voor het vertrouwen en de goede samenwerking en zet het goede werk voort!”

+32 9 334 81 61