Ga naar hoofdinhoud

Samenwerken met HR Talents

Door HR – Voor HR

HR Talents is een ware HR dienstverlener. Het samenbrengen van HR professionals en toegevoegde waarde bieden is dan ook onze passie. Daarom zorgen we voor workshops, events en HR dinners waar kennis gedeeld kan worden, in binnen- en buitenland. Elkaar inspireren en ondersteunen, daar draait het om. Reeds meer dan 10 jaar matchen we jaarlijks meer dan 200 HR professionals aan bedrijven. 

Sinds 2020 zijn HRbuilders en Payrollbuilders onderdeel van HR Talents.

                                                  

 

Samen ondersteunen we onze klanten bij:

  • Interim management in binnen en buitenland
  • Werving en selectie 
  • Tijdelijke operationele HR-support on site
  • Assessments en talent projecten

Door onze krachten te bundelen, kunnen we een antwoord bieden op elke staffing-nood binnen elk HR departement. Van permanente tot tijdelijke opdracht, van junior tot senior niveau, van operationeel tot strategische rol, van lokaal tot nationaal én internationaal, van expert tot generalist.

                                                     

Ik ben een talent

Ik ben een talent

 

Wij zorgen voor de perfecte match met die job of dat project, aansluitend bij jouw kwaliteiten en verwachtingen. Als klankbord, coach en matchmaker ondersteunen wij jou bij het vormgeven van jouw carrière. 

Lees meer

Ik zoek een talent

Ik zoek een talent

 

Onze talent-pool met 10.000 HR professionals wordt uw talent pool voor HR talent.

 

Lees meer

Onze 20 consultants zijn experten in hun vak, ze houden continu de vinger aan de pols. Daarbij vormen we een hechte community. We helpen bedrijven hun HR uitdagingen vertalen naar succes. Alles begint met een persoonlijk gesprek en kennis van zaken.

Onze kernwaarden zijn glashelder

AUTHENTICITEIT

We staan 100% achter onze visie, normen en waarden. Wij matchen enkel als we er écht in geloven, met minder nemen we geen genoegen. Mensen verbinden, op een spontane maar toch professionele manier. Samenbrengen en inspireren, dat is ons DNA.

TRANSPARANTIE

We staan voor openheid, zichtbaarheid en toegankelijkheid en gaan steevast voor een lange termijn relatie met al onze partners. We hechten veel waarde aan transparante communicatie, gaan moeilijke boodschappen niet uit de weg en zoeken helderheid waar zones grijs zijn.

PASSIE

Reken maar dat we onze job met de nodige passie uitoefenen. Wij houden van het samenbrengen van mensen en het creëren van dé perfecte match. Human resources, werken met en voor mensen, is helemaal ons ding, elke dag opnieuw.

TOEWIJDING

Voor onze klanten en kandidaten gaan we tot het uiterste.  We organiseren gratis maandelijkse workshops zodat HR professionals -en leaders zich kunnen blijven ontwikkelen en elkaar kunnen inspireren. We doen onze job met heel veel enthousiasme en nemen onszelf niet altijd serieus, maar wel onze job.

.

Benieuwd naar meer?

Meer weten over onze services? Of over hoe wij jou van dienst kunnen zijn?
Aarzel niet!

Contacteer ons

+32 9 334 81 61