Ga naar hoofdinhoud
Jouw partner in HR

Jouw partner in HR

Voor jobadvies op maat!

Bij HR Talents kies je voor meer dan een job, je kiest voor een gesprekspartner, die vertrekt van jouw wensen en verwachtingen voor een ideale jobcontext. Wij zijn op zoek naar HR Talenten in al hun facetten. 

Ontdek onze vacatures

 

Wie zijn wij? 

HR Talents staat voor HR-expertise en groei. En groeien, dat doen we samen. HR Talents is onderdeel van House of Talents, een internationaal HR-netwerk gespecialiseerd in knelpuntberoepen, dat vandaag bestaat uit 10 bedrijven. 

Onze consultants zijn experten in hun vak, ze houden continu de vinger aan de pols. Daarbij vormen we een hechte community. We helpen bedrijven hun HR-uitdagingen en HR-professionals hun loopbaanwensen vertalen naar succes. Alles begint met een persoonlijk gesprek, kennis van zaken en een langetermijnrelatie. 

Challenge ons!

Mensen samenbrengen en toegevoegde waarde bieden is onze passie. Daarom zorgen we voor workshops, events en HR-dinners waar kennis gedeeld kan worden, in binnen- en buitenland. Elkaar inspireren en enthousiasmeren, daar draait het om. De voorbije jaren matchten we al ontelbare HR professionals aan onze klanten. 

Everyone is unique, contact us to define your roadmap!

Zin in een persoonlijke gesprek? Bel ons op +32 9 334 81 61 of ontdek al onze vacatures op de website. 

Ontdek openstaande vacatures

+32 9 334 81 61