Ga naar hoofdinhoud

Hoe versterk je je employer branding?

Wil je graag ontdekken hoe jij een belangrijke bijdrage kan leveren aan de strategie van jouw bedrijf? Lees dan snel verder!

Bij het uitrollen van strategische doelen horen ook de juiste medewerkers. Deze werknemers aantrekken, motiveren en behouden blijft belangrijk voor elk bedrijf. Zeker nu er een war for talent woedt en je graag een employer of choice wilt zijn voor je huidige én toekomstige collega's.

Winning the war for talent in a candidate-driven market

Die war for talent vraagt om een duidelijke employer branding. Maar wat houdt “employer branding” juist in? Hoe kan het dat sommige bedrijven er zo succesvol in zijn? En andere er niet of moeilijk in slagen om zich duidelijk te positioneren in de arbeidsmarkt? En wat is het geheim van de organisaties die dit wel goed doen?

Wat leer je tijdens deze webinar?

Op donderdag 30 september om 12u30 nodigen we employer brand specialist Yves Pilet uit om deze vragen te beantwoorden tijdens onze webinar. Als expert deelt hij zijn ervaring met het opzetten van employer branding strategies die grote organisaties én kleinere organisaties kunnen toepassen. Door zijn input weet je hoe je op de huidige arbeidsmarkt dient te acteren en hoe je je het best kan positioneren.

Interesse om deel te nemen?
Deelname aan dit webinar is gratis, maar registratie is vereist.

Wie is Yves Pilet?
Yves Pilet (1976) is gespecialiseerd in employer branding en daarin actief als spreker, trainer en adviseur. Al meer dan 15 jaar houdt hij zich bezig met onderzoek naar en het delen van kennis over employer branding. Met behulp van zijn Blue Print-methodiek heeft hij organisaties zoals het Centraal Bureau voor de Statistiek, UWV, Terumo Europe en SABIC geadviseerd over hun employer brand. Yves is oprichter en eigenaar van Yves Pilet Consultancy en Zuiderblauw. Daarnaast is hij auteur ‘Boost Your Employer Brand’.

+32 9 334 81 61