Ga naar hoofdinhoud

Flexibel verlonen

Ook op zoek naar alternatieve manieren om je werknemers op een meer persoonlijke manier te belonen? Is de ene werknemer gelukkiger met meer vakantiedagen? Wil de andere werknemer toch wat meer loon? Wil nog een andere werknemer liever een auto?

Flexibel verlonen wordt steeds populairder, zowel bij werknemers als werkgevers. Werknemers zijn vaak extra gemotiveerd als ze inspraak krijgen in de samenstelling van hun loonpakket. Werkgevers daarentegen hebben een extra troef achter de hand als ze met sollicitanten onderhandelen, een extra troef in de huidige 'war for talent'.

Hoe flexibel is een flexibel verloningsplan?

In samenwerking met Maura Nachtergaele, co-founder van Payflip, organiseren we op 17 juni onze zevende inspiratiesessie van 2021. Het doel: samen met een selecte groep HR interim managers dieper ingaan op de voordelen en opties van flexibel verlonen en onderzoeken welk loon ook écht loont. 

Wat kan je verwachten? Een interactieve sessie met boeiende best practices. Als fiscaal juriste, adviseur voor KMO’s en doorwinterde experte op vlak van loonoptimalisatie zoomt Maura letterlijk en figuurlijk in op de volgende vragen: 

  • Flexibel verlonen: wat houdt dit precies in voor werkgevers?
  • Wat zijn de huidige trends rond flexibel verlonen? 
  • Hoe zet ik praktisch een cafetariaplan op in mijn organisatie?
  • Hoe flexibel is een flexibel verloningsplan? Welke opties kan je aanbieden? 

Afspraak op donderdag 17 juni, 12u30 - 14u

Inschrijven voor onze webinar kan via onderstaand formulier. Deelname is gratis, maar registratie is verplicht.

+32 9 334 81 61