Ga naar hoofdinhoud

E-MOBILITY: #USE CASES

In tijden van corona staat de auto van veel werknemers werkloos aan de kant. Eens de pandemie voorbij is, wordt hybride werken het nieuwe normaal. Gevolg: binnen de context van een modern verloningsbeleid worden flexibele oplossingen rond mobiliteit meer dan ooit een evidentie. Meer nog, als je als bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel draagt, kan een vernieuwende visie op bedrijfsmobiliteit niet ontbreken.

HR talents inspireert je graag op 6 mei via een webinar met …

Eén topic, vier sprekers, veel praktische tips

Digitalisering, innovatie, duurzaamheid en flexibiliteit: daar draait het anno 2021 om wat corporate mobility betreft. Onze vier experten leggen elk vanuit hun ervaring uit hoe je een flexibel mobiliteitsplan opstelt, uitvoert en delen hun learnings en verworven inzichten.

  • Wouter Van Linden (vandaag Group Head of HR, Waterland) & Olivier Vanneste (Tax & Legal, KPMG) nemen ons mee in hun verhaal van opstart tot een duurzaam flexibel mobiliteitsplan voor alle KPMG medewerkers.
  • Bert Van Molle (Olympus Mobility) bespreekt de corporate mobility policy als basis om werknemers flexibiliteit aan te bieden op vlak van mobiliteit. Cafetariaplan uitbreiden? Een wettelijk of alternatief mobiliteitsbudget invoeren? Veel opties waarbij de administratie tot een minimum beperkt wordt dankzij het gebruik van een digitaal mobiliteitsplatform.
  • Ellen Verlinden (HR adviseur B2Bike) implementeerde een mobiliteitsproject bij Atlas Copco en is vandaag gespecialiseerd in het opzetten van fietsplannen. Zij zoomt in op de mogelijkheden en voordelen.

Benieuwd naar meer? Then let's take a (digital) ride together!
Afspraak op donderdag 6 mei.

+32 9 334 81 61