Ga naar hoofdinhoud
Reframed B&W small size

Workshop "HR zorgt voor iedereen, en wie zorgt er voor HR?"

Praktische info

16/02/2023 van 18:00 tot 22:00

Voor Interim Managers

Grotesteenweg 214 - 2600 Antwerpen

Het is een feit dat HR mensen een groot empathisch vermogen hebben. Hun passie voor mensen maakt van hen vaak echte pleasers. Toch is er, net zoals bij alles, een keerzijde aan de medaille.

HR Talents wil haar freelancers helpen om een betere balans te vinden tussen zelfzorg, hun eigen welzijn en het zorgen voor de medewerkers van onze opdrachtgevers.

Daarom nodige wij jullie heel graag uit op onze workshop: " HR zorgt voor iedereen, en wie zorgt er voor HR?"

Ilse Noppen is een senior certified executive en leadership coach, facilitator en consultant met meer dan 7 jaar coachingservaring in het werken met senior leiders, nieuwe managers en ondernemers. Door met haar te werken, worden klanten meer zelfbewust en ontwikkelen ze een positieve mindset. Hierdoor kunnen ze uitdagingen vol vertrouwen aangaan en doeltreffendere leidinggevenden worden in hun organisatie.
Toen ze in Portugal woonde, doceerde ze aan de prestigieuze Universitá Católica Portuguesa in Lissabon. Vandaag is ze gevestigd in Brussel.

Voordat ze zich toelegde op Executive & leadership coaching, bouwde Ilse een sterke ervaring op in executive search, recruitment en assessment centers voor uiteenlopende (internationale) posities in zowel de private als de publieke sector.

Registreer hier: 

+32 9 334 81 61