Ga naar hoofdinhoud
Ontbijtsessie

Ontbijtsessie: Hoe anderen effectief beïnvloeden/overtuigen?

Praktische info

07/12/2021 van 08:00 tot 10:00

Voor klanten - HR leaders

Webinar - Zoom

Of je nu een kandidaat voorstelt aan de lijnmanager of je visie voorlegt aan het managementcomité: elk idee dat je verdedigt - zowel op operationeel als op strategisch vlak - staat of valt met één belangrijke factor: overtuigingskracht.

Het is jouw overtuigingskracht die ervoor zorgt dat je mensen meekrijgt in je verhaal. Hen warm maakt voor een beslissing. En uiteindelijk een “nee” verandert in een “ja”. Maar hoe kun je als HR professional mensen overtuigen? Wat overtuigt hen het meest?

Op dinsdagochtend 7 december gaat Diana De Wit hierover in gesprek met onze HR professionals. Diana heeft 25 jaar ervaring als HR director in internationale organisaties en 15 jaar ervaring als leadership coach. Concreet gaan we in op de volgende vragen:
  • Wanneer beïnvloed je en wanneer overtuig je?
  • Wat vertelt wetenschappelijk onderzoek over beïnvloeden?
  • Hoe kan je mensen overtuigen, ook al heb je geen autoriteit?
  • Praktische tips om beïnvloeding te versterken.
 

Wie is Diana De Wit?
Diana is een ervaren H.R. Director met meer dan 25 jaar ervaring in internationale bedrijven. Ze heeft 15 jaar ervaring in Leadership Training (NL – FR – ENG) en is tevens een Certified Insights Discovery Trainer. Ze is ook een ervaren Business & Leadership Coach (ICF certified) en Erkend Loopbaanbegleider (Team Loopbaan).

 

Overtuigd om onze ontbijtsessie bij te wonen?
De plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij en reserveer nu je plaats!