Ga naar hoofdinhoud
HR Talents - Post vacature 7 (1)

Lunchwebinar: Wat hebben engagement en organisatiestructuur gemeenschappelijk?

Praktische info

13/09/2022 van 12:00 tot 13:30

Voor HR professionals

Webinar - Zoom

Een innovatieve kijk op organisatie-ontwikkeling die vertrekt van betekenis en impact van elke medewerker en elk team. En die dit verbindt met wat de organisatie wil zijn en wil realiseren. Het is een samenspel van structuur en cultuur, van mensen en rollen, van verbinding en autonomie.

Medewerkers hebben alsmaar meer persoonlijke verwachtingen en willen een job die hen op het lijf geschreven is, liefst ook nog eentje die betekenisvol is en waarmee ze impact kunnen hebben. Hoe kan je dat organiseren in een wereld die afrekent met een covidcrisis, hoge energie- en grondstofprijzen, een oorlog in Oekraïne en dan nog een war for talent? 

Het antwoord ligt wel vaak in de vraag: combineer beide en jouw teams worden sterker en meer geëngageerd. 

Op 13 september organiseren we samen met Jan Beyen en Greet Heylen, founders van Deax, een interactieve, virtuele inspiratiesessie waarin we aan de slag met concrete cases waar we valkuilen en succesfactoren vertalen naar concrete inzichten en tips voor jouw praktijk.

Jan en Greet tonen hoe je taakbeschrijvingen kan vervangen door inspirerende verhalen. Hoe je vanuit die verhalen een beeld kan vormen van de sterktes van het team en de blinde vlekken. Bovendien verbinden ze de teams met inspirerende teamopdrachten. 

Vanuit hun ervaring delen ze concrete cases met vaak voorkomende valkuilen en lichten ze toe hoe je die valkuilen kan herkennen en wegwerken. 

Jan en Greet zijn pas tevreden als jij na deze sessie enkele concrete tips hebt onthouden om eens op een andere manier naar het team te kijken en ermee om te gaan. Je mag je verwachten aan een interactieve sessie die jou en ons uitdaagt. 

+32 9 334 81 61