Ga naar hoofdinhoud
HR TALENTS BBQ

HR Talents Barbecue

Praktische info

20/09/2022 van 18:00 tot 23:00

Voor onze HR Community

Hof Ter Musschen - Sint-Lambrechts-Woluwe

HR Talents heeft na corona een fantastische groeispurt genomen.
En hoe?! Vandaag werken meer dan 170 HR Talents Professionals voor en bij onze klanten.

Wij willen jou graag bedanken omdat je met ons dagelijks de schouders zet onder de reputatie en groei van HR Talents. 

Dit maakt ons bijzonder trots en dankbaar.

Voor deze editie verwelkomen we je graag op dinsdag 20 september, vanaf 18u, in Hof ter Musschen te Sint-Lambrechts-Woluwe voor een feestelijke barbecue.

Maar er is meer! 
 
Naast het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste opdracht of rol, is het onze missie en passie, om onze community te inspireren en te informeren.

Een groep van meer dan 170 HR professionals staat gelijk aan evenveel kennis en expertise die massaal gedeeld kan worden. HR Talents organiseert graag workshops, voor en door mensen uit ons netwerk en dit willen we nu ook koppelen aan onze HR Talents BBQ.


Graag laten we dit jaar de BBQ voorafgaan door een namiddag aan inspirerende sessies. Het precieze programma volgt nog, maar wij kunnen alvast meegeven dat er voor elk wat wils is. Van recruitment in moeilijke tijden, diversiteit & inclusie tot de prijszetting van freelancers in het huidige economische landschap tot pilates. Een ontspannende, leerrijke, inspirerende namiddag dus. 

Of je nu de volledige dag aanwezig wil zijn of enkel wil deelnemen aan de BBQ, wij horen het graag! Registreren kan via het formulier hieronder! 

Tot snel! 

Ik neem deel aan:
+32 9 334 81 61