Ga naar hoofdinhoud
Bruin Eenvoudig Collage Facebook Post

HR Dinner Limburg: How to set up a Global Leadership Framework

Praktische info

08/12/2022 van 18:00 tot 23:00

Voor HR Generalisten en HR Professionals in L&D en Talent Management

Torenhof - Westerlo / Tongerlo

Dat het HR-vak voortdurend in beweging is, binnen een steeds veranderende wereld, weet iedereen.

Om mee te zijn en bij te blijven, nodigt HR Talents regelmatig inspirerende gastsprekers uit om samen met anderen  kennis en ervaringen te delen, in een informele, ongedwongen en gezellige setting.

Met heel veel enthousiasme kondigen we ons eerste dinner in de provincie Limburg aan, met als thema: het ontwikkelen van medewerkers. Voor elk bedrijf een belangrijke hefboom voor retentie en engagement.

Kristel Van Loon, voormalig Global Leadership Lead bij Mondelēz International, zette haar schouders onder de ontwikkeling van een globaal, inclusief, efficiënt, 100% remote en daardoor veel effectiever leiderschapsprogramma. 

Vorig jaar hebben 3000 mensen het nieuwe remote leadership programma gevolgd. “Met het oude programma zouden we amper 300 mensen bereikt hebben”, vergelijkt Kristel Van Loon. “Bovendien heeft de nieuwe aanpak 30% bespaard. Er was ook veel meer buy-in bij de business omdat ze rechtstreeks betrokken waren”.

Tijdens onze dinner vertelt ze haar verhaal en hebben we het over: 

  • Hoe pak je leiderschapsontwikkeling aan in een bedrijf dat actief is in 150 landen met zo’n 80.000 medewerkers?
  • Wat was de set-up, wat zijn de learnings en wat zijn sleutels die jou kunnen helpen in jouw organisatie om met leiderschapsontwikkeling aan de slag te gaan?

Samen met een 12-tal HR peers, allen expert in talent management en ontwikkeling, delen we ervaringen & insights en brainstormen we over talent development in de toekomst. Dit alles in een informele setting met lekker eten! 

Lees hier alvast het interview met Kristel Van Loon uit #ZigZagHR. 

Deelname op uitnodiging. 

 

* copyright foto: Caroline Dupont (verschenen in #ZigZagHR)
+32 9 334 81 61