Ga naar hoofdinhoud

Digitale inspiratie sessie voor HR leaders

Digitale Inspiratie sessie

Digitale Inspiratie sessie

Voor klanten van HR Talents

“The best way to predict the future is to create it yourself”

 

Een nieuw jaar… ?

Wat het jaar zal brengen is vandaag voor niemand duidelijk. Stel jij je ook de vraag wat jouw rol en de rol van HR binnen je huidige of nieuwe opdracht zal zijn in het Nieuwe Normaal?

Rond dit thema zet HR Talents een inspiratiesessie op met een select groepje HR leaders uit onze community.

Uit vorige workshops leerden we dat de meest succesvolle sessies die workshops zijn waar mensen zelf inbreng hebben en kunnen sparren met peers.
Om verbinding en dialoog te bevorderen hebben we het thema afgebakend binnen het model van ‘processen managen via continueren, veranderen en innoveren’.

De bedoeling is om via storytelling met elkaar te delen welke nieuwe uitdagingen we ervaren op vlak van HR, hoe we hierop inspelen en wat de consequenties zijn voor de rol van HR in de toekomst.

Wat behoud je? Wat moet of kan anders? Wat moet heruitgevonden worden om de toekomst vol vertrouwen tegemoet te kunnen gaan?

De workshop wordt begeleid door:
Jan Van Hootegem heeft +20 jaar ervaring in het co-leiden van een “profitorganisatie" (Vandemoortele Groep) vanuit het Exco en werkt sedert twee jaar als zelfstandige consultant en coach.

Dr. Herman Wittockx (27 jaar verbonden aan Nyenrode Business Universiteit als associate professor strategic leadership) heeft dertig jaar ervaring met het vertalen van visie en cultuur naar werkelijkheid gebruikmakend van aanwezige ervaringskennis op elk niveau in de organisatie.

Practicals:
Reken op wat tijd voor een kleine voorbereiding onder de vorm van zelfreflectie, voorafgaand aan de workshop!

Wanneer?
25 februari 2020.

Timing?
Onthaal in de digitale chatroom om 18h20.
Start van de sessie om 18h30.
Einde voorzien om 20h15 stipt.

Waar?
Voor deze digitale workshop maken we gebruik van Zoom. Een Zoomlink wordt doorgestuurd in de confirmatiemail.

Heb je interesse om deel te nemen?
Schrijf je in via het onderstaande contactformullier. Omwille van het interactieve karakter is het aantal plaatsen beperkt!
Bij inschrijving ontvang je reeds het model waarmee je aan de slag gaat om eigen ervaringen te delen.