Ga naar hoofdinhoud

Testimonials

KANDIDATEN/BEENHOUWERS AAN HET WOORD

Wie beter dan onze eigen medewerkers om ons te promoten? Stuk voor stuk toppers in hun vak die zich met plezier inzetten voor Food Talents en onze klanten.

 

Dirk B.

Mortsel

Ik werk reeds 5 jaar voor Food Talents en ben zeer tevreden over de werking van deze organisatie.  De consultants plaatsen me op interim-basis op verschillende opdrachten in supermarkten.  De variatie in de job en vooral het plezier om steeds een klant uit de nood te helpen, geven me een aangenaam gevoel.

            

Jean-Louis G.

Luik

Na de sluiting van de fabriek, waar ik reeds lang werkzaam was, kwam ik enkele maanden geleden terecht bij Food Talents.  Het team ontving me op een vriendelijke en vooral professionele manier.  Ze luisterden naar mijn wensen en na het aanbieden van een contract van onbepaalde duur en een bedrijfswagen kon ik voor hen snel aan de slag bij een befaamd charcuteriebedrijf, waar ik nog steeds werkzaam ben.

            

Dimitri N.

Brugge

Wegens een scheiding en kinderopvang, kan ik niet altijd op zaterdag werken.  Als beenhouwer wordt het dan moeilijk om nog een job te vinden.  De mensen van Food Talents luisterden naar mijn verhaal en houden rekening met mijn beschikbaarheden.  Dank zij hen, kan ik op een flexibele manier, mijn ambacht met fierheid blijven uitoefenen.

           

André V.

Maasmechelen

Food Talents, voor mij betekent dit : deel uitmaken van een bekend bedrijf en een tof team, een correcte verloning, variatie maar ook werkzekerheid.  Daarbij komt nog dat je, zelfs als interimaris, onder bepaalde voorwaarden, in aanmerking kan komen voor een bedrijfswagen.  De consultants weten waarover ze praten en staan ons te woord in goede maar ook in mindere dagen.  Administratief staat alles op punt en kan ik rekenen op een stipte en wekelijkse verloning.  Volgens mij is dit één van de beste werkgevers van België in de beenhouwerijsector.

            

 

KLANTEN AAN HET WOORD

Bij Food Talents kloppen we niet graag op onze eigen borst, dat laten we met plezier aan onze klanten over.

 

Keurslager S.

Gent

Al jaren doe ik regelmatig beroep op de diensten van Food Talents.  De dedicated consultants luisteren naar mijn noden en doen steeds hun uiterste best om me de geknipte beenhouwer te sturen.  Onlangs had ik vrij laat een probleem met een eigen medewerker.  De dag nadien, om 6u,  stond er een topbeenhouwer van Food Talents in mijn atelier.  Die snelheid van respons, van oplossing : dat is echt hun sterkte.

           

Jan

Zaakvoerder Carrefour Market

Food Talents is al jaren een specialist in het plaatsen van beenhouwers, en dat voel je.  Ik heb verschillende vestigingen over het ganse land en ze kunnen me dikwijls, gelijk waar, verder helpen. Van Oostende tot Luik .  Hun pool aan kandidaten is ruim en kwalitatief.

+32 3 211 09 03