Ga naar hoofdinhoud
Waarom Food Talents?

Waarom Food Talents?

Al meer dan 20 jaar zijn we gespecialiseerd in het rekruteren en plaatsen van gediplomeerde slagers, verkopers en productiemedewerkers in de voeding. Reken maar op heel wat expertise, oplossingen op maat, een kwalitatieve screening en medewerkers voor lange of korte termijn.

Contacteer ons

Welke mogelijkheden biedt Food Talents?

Food Talents is veel meer dan het plaatsen van gediplomeerde slagers. Wij bieden een waaier aan medewerkers en mogelijkheden aan. Korte of lange termijn, projectstaffing of interim? Wij hebben de geknipte en gemotiveerde talenten voor u in huis.

Interim

Op zoek naar een tijdelijke krachten voor korte of lange opdrachten? Die hebben we! Slagers, verkopers of industriële medewerkers? Pols naar onze beschikbare krachten en laat de rest aan ons over.

Projectstaffing

Een stabiele oplossing nodig voor een langdurig project? Met onze projectstaffers zit u goed. Slagers in vaste loondienst binnen onze organisatie waarvan u de vruchten van hun talent plukt.

Werving & selectie

Op zoek naar een vaste medewerker? Bij Food Talents kennen we ons netwerk door en door. Wij zorgen voor de juiste kandidaat.

Flexi-job

Flexi-jobber gezocht? Bij Food Talents helpen we u graag met deze zoektocht.

                                                           

Klanten aan het woord

Bij Food Talents kloppen we niet graag op onze eigen borst, dat laten we met plezier aan onze klanten over.

Ontdek meer

jaar ervaring

Wij zijn al heel wat jaren actief in de sector. We kennen onze job door en door om u te voorzien van de gepaste medewerkers.

slagers

Wij hebben heel wat slagers in onze talent pool zitten.
Aan u om ze in te schakelen.

Medewerkers

Ons team heeft de nodige ervaring in onze markt en gaat elke dag vol passie aan de slag voor u.

Voor welke functies kan u bij Food Talents terecht?

Bij Food Talents zijn we gespecialiseerd in 3 niches. Dankzij onze jarenlange expertise weten we van aanpakken en kunnen we u aan de gepaste kandidaat helpen.

Gediplomeerde slagers


Honderden klanten voorzien we van gediplomeerde slagers en dit al jaren lang. Flexibel, snel en grondig gescreend: logisch dat onze klanten keer op keer beroep op ons doen. Op zoek naar een slager in een winkel, een supermarkt of een industrieel bedrijf ? Die hebben we voor u!

Verkooppersoneel


Op zoek naar klantgerichte toppers in de verkoop van vlees en voeding? Wij zorgen voor de gepaste verkoper met de juiste skills.

Uitbeners en productiemedewerkers


Vakmannen die mee kunnen draaien op industrieel niveau? Wij hebben een ruime pool aan flexibele medewerkers met talent en ervaring. Snel en flexibel inzetbaar wanneer de nood er is.

HOE GAAT ONS SELECTIEPROCES IN ZIJN WERK?

1. Screening en interview

Elke kandidaat ontmoeten we persoonlijk en wordt grondig gescreend. Een interview is standaard voorzien.

2. Referentiecheck

Van alle kandidaten worden meerdere referenties gecheckt. Zo weten we zeker welk vlees we in de kuip hebben.

3. Voorzien van materiaal en uitzenden

Wij zorgen voor de medische keuring, voorzien veiligheidsschoenen en eventueel persoonlijke beschermingsmiddelen. Vervolgens kan de kandidaat voor u aan de slag.

4. Opvolging

Na de opstart voorzien we de nodige opvolging. Zo weten we zeker dat alles naar wens verloopt.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


                                               

Nood aan talent?

Op zoek naar een slager, verkoper of productiemedewerker? Geef ons een seintje, we stellen u graag het juiste profiel voor.

Contacteer ons

+32 3 211 09 03