Ga naar hoofdinhoud
Onze collega's Julie & Arnaud in de kijker

— Meet the Team

Onze collega's Julie & Arnaud in de kijker

What it takes to be a warrior.

Ik ben Julie Mauroo, Account Manager voor West- en Oost-Vlaanderen bij Food Talents. Dit jaar zit ik zes jaar bij House of Talents en ik ben verantwoordelijk voor de beenhouwers. Ik heb gekozen voor de letter T van Teamplay omdat ik het belangrijk vind om goed samen te werken in onze job en ik heb een toffe collega die me bijstaat.

Ik ben Arnaud Mottrie en werk al 3 jaar voor Food Talents. Ik ben verantwoordelijk voor de beenhouwers en het verkoopspersoneel.

Let’s pop the questions!


Wat is het meest waardevolle dat je hebt geleerd tijdens jouw tijd als HOT warrior?

Arnaud: Goh… Als HOT warrior denk ik dat het waardevol is dat er echt in team wordt gewerkt. De groepsdynamiek van heel House of Talents, zeker in het nieuwe kantoor waar we met iedereen samenzitten, vind ik wel leuk.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Julie: Achter een moeilijke beklimming heb je het mooiste uitzicht.

Hoe is je passie voor de vleesindustrie gestart?

Julie: Ja… Met de paplepel ingegeven hé.

Arnaud: Van de papa.

Julie: Ja, mijn papa die is slager. Zelfs mijn geboortekaartje was een drieluikje met daarop een gespierde baby, een hakmes, en volledig omringd door droge worsten. Dus het is eigenlijk al…

Arnaud: Het was eigenlijk voorbestemd dat je hier terecht zou komen.

Julie: Ja, vanaf de dag dat ik geboren was zat ik al tussen de "saucissen".

Arnaud: Dat zegt genoeg zeker.

Wat is jouw mooiste moment als HOT warrior?

Arnaud: Als HOT Warrior?

Julie: Ja!

Arnaud: Ik denk dat House of Talents, afgezien van het werk, enorm veel activiteiten organiseert. Je hebt een Kick-off, de feestjes, dus wat ik echt het leukste vind zijn de activiteiten die worden georganiseerd. Daar heb ik hele mooie herinneringen aan. Ik werk hier nog niet zo lang, maar het zijn dingen waar ik met veel plezier op terugkijk.


Meet Jo.

Ik ben Jo, 43 jaar en woonachtig te Berchem. Reeds 1,5 jaar werk ik bij Food Talents. Enkele fun facts over mezelf: Foodie. Paris, c’est la vie. Zot van koken & uitgebreid tafelen. En ik hou van lezen, muziek én voetbal.

Meat Michaël.

Michaël werkt als National Account Manager Project Staffing voor Food Talents. Een communicatieve collega die graag al zingend de dag doorkomt. Kom hier meer te weten over Michaël & Food Talents.

Meet Julie.

Ik ben Julie Mauroo, 28 jaar en woon in Kuurne. Naast mijn job spreek ik graag eens af met vriendinnen. Een lange wandeling met partner en hond sla ik ook nooit af.

+32 3 211 09 03 Spontaan solliciteren