Ga naar hoofdinhoud
Nadine - 20 jaar Food Talents

— Meet the Food Talents

Nadine - 20 jaar Food Talents

Maak kennis met Nadine, onze administratieve duizendpoot met maar liefst 20 jaar ervaring bij Food Talents. Ze verdient het om in de schijnwerpers te staan vanwege haar onmisbare bijdrage aan ons team. Nadine zorgt voor een vlekkeloze afhandeling van de loonadministratie, algemene administratie en facturatie.

Wat is jouw favoriete moment van de laatste 20 jaar?
Goh, ik maakte een enorme evolutie mee, van een klein kantoortje in Zwijndrecht bij mijn vorige werkgever naar nu een lichte, mooie en grote omgeving. Met veel toffe collega’s, want toen had ik maar één collega, de vele feestjes, cava friday, … Dat helpt je gewoon om de week supertof af te ronden.

Hoe kijk je zelf terug op die 20 jaar?
De tijd is gevlogen. Het is pas wanneer dat mensen zeggen Nadine: “Je bent al 20 jaar bij ons”, dan realiseer je je maar pas hoe de tijd vliegt. Maar dat wilt natuurlijk tegelijkertijd ook zeggen dat ik het nog steeds leuk en uitdagend vind en dat ik vooral niet bezig ben met tijd, dus spannend (lacht). Het mag zo doorgaan.

Welke tips heb je voor nieuwe starters bij Food Talents?
Als tip zou ik vooral meegeven: geniet van alle momenten die je kan doorbrengen op je werk. Je bent er tenslotte veel meer uren aanwezig als thuis. Ja, daar geloof ik vooral in. Ik kan dat alleen maar meegeven, zo kan je ook 20 jaar mee, zoals ik al mee ga. En hopelijk nog langer dan die 20. Maak er gewoon alle dagen een leuke dag van, waar je alles kan uithalen.

Waar zie je jezelf binnen 5 jaar?
Nog net binnen House of Talents waarschijnlijk. Want de plannen zijn toch om richting het zuiden te gaan, waar wij een huisje hebben. Maar langs de andere kant, daar kan je natuurlijk ook werken in de zon, dus alles is mogelijk.

Join our team!

Check onze vacatures!


Meet David.

Meat David. 41 jaar jong en werkt al 3 jaar voor Food Talents als chef-beenhouwer. Hij vertelt over zijn ervaringen en waarom hij kiest voor Food Talents.

Meat Bart.

Mijn carrière is 8 jaar geleden gestart toen Food Talents nog BTS Food heette. Nu werk ik projectmatig: lange projecten bij verschillende klanten. Project staffing is afwisselend en zorgt telkens voor een nieuwe ervaring, uitdaging én collega’s. Op deze manier kan ik mijn kennis delen en leer ik zelf ook bij. Ik zie mezelf nog jaren op deze manier doorgaan.

+32 3 211 09 03 Spontaan solliciteren