Ga naar hoofdinhoud
Meat Bart.

— Meet the Food Talents

Meat Bart.

Naam: Bart Willems
Leeftijd: 50 jaar
Jouw job in één zin: Kwaliteit leveren!

Hoe ben je bij Food Talents terecht gekomen?
Mijn carrière is 8 jaar geleden gestart toen Food Talents nog BTS Food heette. Ze boden mij toen een job aan via interim. Een paar jaar later ben ik even gaan proeven ‘van de overkant’ maar aangezien het gras niet altijd groener is, ben ik terug gekomen. Er werd me een vast contract aangeboden binnen de afdeling Project Staffing en ik was weer vertrokken. Nu werk ik op projectbasis, lange projecten bij verschillende klanten. Ideaal, want je hebt je zekerheid en na minimum 6 maanden heb ik de keuze om mij te engageren om een andere uitdaging aan te gaan bij een nieuwe opdrachtgever of mijn huidige opdrachtgever nog verder te helpen in opdracht van Food Talents. Ik ben blij dat ik zo verschillende klanten kan helpen en iedereen tevreden stellen.

Waarom heb je gekozen voor deze job?

Ik ben een echte vakman, vlees is mijn passie. Project Staffing is afwisselend en zorgt telkens voor nieuwe ervaringen, uitdagingen én collega’s. Op deze manier kan ik mijn kennis delen en leer ik zelf ook bij. Ik zie mezelf nog jaren op deze manier doorgaan.

Welke kok is een inspiratie voor jou?

De kok Pepe inspireert mij wel. Ik heb een paar weken geleden een degustatie mogen meemaken over deegwaren, spaghetti en allerlei soorten bereide gerechten. De Italiaanse keuken heeft mij altijd aangesproken maar nu ben ik nog meer fan.

Project Staffing is afwisselend en zorgt telkens voor nieuwe ervaringen, uitdagingen én collega’s.

Van welk vlees komt het water in jouw mond?
Als beenhouwer in hart en nieren lust ik alle soorten vlees. Als ik echt moet kiezen, dan ga ik voor Franse runderen. Maar uiteraard is het Belgische vlees ook perfect in orde. Aan het West-Vlaamse ‘rood’ kan ik niet weerstaan.

Welk restaurant staat op jouw nummer één?

We zijn regelmatig te gast bij restaurant De Beiaard, in Diest. Heerlijke Franse keuken.

Hoe heb jij jouw vlees het liefst gebakken?

Een paar seconden langs elke kant is perfect voor mij.

Voor welk tv-programma kom jij niet uit je zetel?

Ik kijk niet veel TV. Maar als ik dan toch kijk is dat samen met mijn vrouw naar het programma Thuis. (lachje).

Wat zijn jouw voornemens voor 2021?

Samen met Food Talents de beste van België blijven.

Wat betekent Food Talents voor jou?

Een werkgever waar je kan op rekenen!

Ook aan de slag al beenhouwer? Ontdek hier onze vacatures!


Nadine - 20 jaar Food Talents

Maak kennis met Nadine, onze administratieve duizendpoot met maar liefst 20 jaar ervaring bij Food Talents. Ze verdient het om in de schijnwerpers te staan vanwege haar onmisbare bijdrage aan ons team. Nadine zorgt voor een vlekkeloze afhandeling van de loonadministratie, algemene administratie en facturatie.

Meet David.

Meat David. 41 jaar jong en werkt al 3 jaar voor Food Talents als chef-beenhouwer. Hij vertelt over zijn ervaringen en waarom hij kiest voor Food Talents.

+32 3 211 09 03 Spontaan solliciteren