Ga naar hoofdinhoud
Italian Burger

— Good food, Good mood!

Italian Burger

INGREDIËNTEN

400 gr. gemengd gehakt
8 zongedroogde tomaatjes
1 courgette
een handvol rucola
8 basilicum blaadjes
4 eetlepels tapenade (van zongedroogde tomaten)
3 eetlepels geraspte parmezaan
50 gr. parmezaan schilfers
2 eetlepels geroosterde pijnboompitten
4 kleine ciabatta's 
olijfolie

 

BEREIDING

  1. Begin met de basilicum en zongedroogde tomaten fijn te hakken. Dit meng je door het gehakt. De pijnboompitten en de geraspte parmezaan mag je ook toevoegen.
  2. Goed mengen en maak hier 4 even grote burgers van.
  3. De courgette snij je in schijfjes. Doe wat olijfolie er op. Neem een grillpan en grill de courgette aan beide zijden.
  4. De burgers bak je in olijfolie mooi bruin aan beide zijden.
  5. De ciabatta broodjes snij je open en doe hier wat tomantentapenade aan beide zijden.
  6. Leg rucola op het broodje en dan de burger. Hier leg je de courgette schijfjes op, nog een beetje rucala en afwerken doe je met parmezaanschilfertjes en de bovenzijde van het ciabatta broodje.
  7. Zorgen dat alles goed vast blijft zitten, dat kan met een prikker.

 

SMAKELIJK!

 


Varkenshaasje met pepersaus

We zetten klassieke kost op de tafel. Een mals gebakken varkenshaasje krijgt gezelschap van een lekkere pepersaus.

Lekkere ovenschotel met gehakt.

Een ovenschotel met niet veel werk aan? Maak deze eens klaar!