Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

We zijn continu in beweging, er gebeurt dan ook heel wat in en om ons bedrijf. De laatste bedrijfsnieuwtjes kun je hier vinden. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en nieuwigheden.

We schrijven over:

Hertenkalffilet met cantharellen
Meat David.

— Meat the Butcher

Meat David.

Meat David. 41 jaar jong en werkt al 3 jaar voor Food Talents als chef-beenhouwer. Hij vertelt over zijn ervaringen en waarom hij kiest voor Food Talents.

Meat Sarah

— Meat the Team

Meat Sarah

Mijn naam is Sarah, ik ben 23 jaar en ik woon in Court-Saint-Étienne. Ik werk reeds 1 jaar voor Food Talents. Als dochter van onafhankelijke slagers, vind ik het leuk om klanten en uitzendkrachten te kunnen helpen. Ik ben altijd in een goed humeur en ik luister graag.

Pulled beef nacho's
Meat Bart.

— Meat the Butcher

Meat Bart.

Mijn carrière is 8 jaar geleden gestart toen Food Talents nog BTS Food heette. Nu werk ik projectmatig: lange projecten bij verschillende klanten. Project staffing is afwisselend en zorgt telkens voor een nieuwe ervaring, uitdaging én collega’s. Op deze manier kan ik mijn kennis delen en leer ik zelf ook bij. Ik zie mezelf nog jaren op deze manier doorgaan.

Meat Michaël.

— Meat the Team

Meat Michaël.

Michaël werkt als National Account Manager Project Staffing voor Food Talents. Een communicatieve collega die graag al zingend de dag doorkomt. Kom hier meer te weten over Michaël & Food Talents.

Meat Julie.

— Meat the Team

Meat Julie.

Ik ben Julie Mauroo, 28 jaar en woon in Kuurne. Naast mijn job spreek ik graag eens af met vriendinnen. Een lange wandeling met partner en hond sla ik ook nooit af.

Hou jij ook van een gebraad dat alle tijd heeft gekregen om te garen in de oven?
Vlees in de diepvries bewaren? Lees hier hoe je dit best doet.
Varkenshaasje met pepersaus
+32 3 211 09 03