Meat Jo
07/06/2022
Ik ben Jo, 43 jaar en woonachtig te Berchem. Reeds 1,5 jaar werk ik bij Food Talents. Enkele fun facts over mezelf: Foodie. Paris, c’est la vie. Zot van koken & uitgebreid tafelen. En ik hou van lezen, muziek én voetbal.
Onze sector is continu in beweging. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwigheden. We delen de laatste inzichten, aangevuld met onze eigen ervaringen.
We schrijven over:
07/06/2022
Ik ben Jo, 43 jaar en woonachtig te Berchem. Reeds 1,5 jaar werk ik bij Food Talents. Enkele fun facts over mezelf: Foodie. Paris, c’est la vie. Zot van koken & uitgebreid tafelen. En ik hou van lezen, muziek én voetbal.
26/11/2021
Een heerlijk stuk hertenkalf met het beste uit het bos
14/07/2021
Meat David. 41 jaar jong en werkt al 3 jaar voor Food Talents als chef-beenhouwer. Hij vertelt over zijn ervaringen en waarom hij kiest voor Food Talents.
07/06/2021
Op zoek naar een heerlijk aperitiefhapje voor een avond met vrienden/familie? Dan is dit een topper!
25/05/2021
Mijn carrière is 8 jaar geleden gestart toen Food Talents nog BTS Food heette. Nu werk ik projectmatig: lange projecten bij verschillende klanten. Project staffing is afwisselend en zorgt telkens voor een nieuwe ervaring, uitdaging én collega’s. Op deze manier kan ik mijn kennis delen en leer ik zelf ook bij. Ik zie mezelf nog jaren op deze manier doorgaan.
11/05/2021
Michaël werkt als National Account Manager Project Staffing voor Food Talents. Een communicatieve collega die graag al zingend de dag doorkomt. Kom hier meer te weten over Michaël & Food Talents.
21/04/2021
Ik ben Julie Mauroo, 28 jaar en woon in Kuurne. Naast mijn job spreek ik graag eens af met vriendinnen. Een lange wandeling met partner en hond sla ik ook nooit af.
13/04/2021
Met deze tips maak je je favoriete gebraad zo lekker klaar dat het vlees smelt op je tong.
13/04/2021
En volle diepvries is handig, maar opgelet. Niet alles kan je even lang bewaren.
30/03/2021
We zetten klassieke kost op de tafel. Een mals gebakken varkenshaasje krijgt gezelschap van een lekkere pepersaus.