Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Onze sector is continu in beweging. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwigheden. We delen de laatste inzichten, aangevuld met onze eigen ervaringen.

We schrijven over:

Nadine - 20 jaar Food Talents

— Meet the Food Talents

Nadine - 20 jaar Food Talents

Maak kennis met Nadine, onze administratieve duizendpoot met maar liefst 20 jaar ervaring bij Food Talents. Ze verdient het om in de schijnwerpers te staan vanwege haar onmisbare bijdrage aan ons team. Nadine zorgt voor een vlekkeloze afhandeling van de loonadministratie, algemene administratie en facturatie.

Van vlees en bloed: het knelpuntberoep van slager

— Food Talents

Van vlees en bloed: het knelpuntberoep van slager

De huidige krapte op de arbeidsmarkt laat zich voelen in alle sectoren. Ook het beroep van slager is vandaag een knelpuntberoep. Slagerijen, voedingsbedrijven en supermarkten zijn volop op zoek naar nieuw talent. Hoe bekijkt Roland De Laet, General Manager van Food Talents, deze situatie? Hoe kunnen vraag en aanbod beter op elkaar afgestemd worden? En wat maakt het beroep van beenhouwer zo mooi?

Onze collega's Julie & Arnaud in de kijker
Meet Jo.

— Meet the Team

Meet Jo.

Ik ben Jo, 43 jaar en woonachtig te Berchem. Reeds 1,5 jaar werk ik bij Food Talents. Enkele fun facts over mezelf: Foodie. Paris, c’est la vie. Zot van koken & uitgebreid tafelen. En ik hou van lezen, muziek én voetbal.

Meet David.
Meat Bart.

— Meet the Food Talents

Meat Bart.

Mijn carrière is 8 jaar geleden gestart toen Food Talents nog BTS Food heette. Nu werk ik projectmatig: lange projecten bij verschillende klanten. Project staffing is afwisselend en zorgt telkens voor een nieuwe ervaring, uitdaging én collega’s. Op deze manier kan ik mijn kennis delen en leer ik zelf ook bij. Ik zie mezelf nog jaren op deze manier doorgaan.

Meat Michaël.

— Meet the Team

Meat Michaël.

Michaël werkt als National Account Manager Project Staffing voor Food Talents. Een communicatieve collega die graag al zingend de dag doorkomt. Kom hier meer te weten over Michaël & Food Talents.

Meet Julie.

— Meet the Team

Meet Julie.

Ik ben Julie Mauroo, 28 jaar en woon in Kuurne. Naast mijn job spreek ik graag eens af met vriendinnen. Een lange wandeling met partner en hond sla ik ook nooit af.

+32 3 211 09 03