Ga naar hoofdinhoud
Werken als Finance Consultant?

Werken als Finance Consultant?

       

Solliciteer hier!

MEET FINANCIAL TALENTS! 

Financial Talents is een onderdeel van de groeiende en ambitieuze groep House of Talents. Bij ons staan persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. We hebben reeds meer dan 10 jaar ervaring in het rekruteren, selecteren en outsourcen van financiële professionals en zijn specialist in boekhoudkundige en financiële profielen.

Ben je een ervaren financiële professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je als consultant een uitdagend project om de tanden in te zetten? Bij Financial Talents zijn we er voor jou. Een waaier aan opportuniteiten, een professionele begeleiding en klanten waar jij je als een vis in het water voelt.

Voor finance, door finance is niet voor niets ons motto. Wij begrijpen beter dan wie ook waar jij naar op zoek bent!

 

WAT DOET EEN FINANCE CONSULTANT?

Werken bij Financial Talents als Finance Consultant, betekent dat je vast in dienst bent bij Financial Talents, terwijl je de mogelijkheid krijgt om verschillende projecten uit te voeren in de wereld van Accounting & Finance.

Het is een afwisselende job waar jij het verschil maakt in meerdere bedrijven en waar je jezelf kan ontplooien in heel wat domeinen in de financiële wereld. Wij vinden voor jou de passende projecten in jouw regio en zorgen voor permanente opleidingen om je professioneel verder te kunnen ontwikkelen.

WELK PROFIEL HEEFT EEN FINANCE CONSULTANT? 

Een Finance Consultant bij Financial Talents beschikt over een bachelor-of masterdiploma in een economische richting en een eerste relevante ervaring binnen finance, boekhouden, controlling of audit.

Je bent leergierig, flexibel en hecht veel belang aan goede communicatie. Bovendien kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans en/of Engels. Als kers op de taart heb je ervaring met softwarepakketten (SAP, ERP, etc) en nood aan variatie in jouw job! 

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Variatie

Als Finance Consultant bij Financial Talents is geen enkele opdracht dezelfde. De job bruist van variatie en nieuwe uitdagingen. Zo kan je proeven van het werk in verschillende bedrijven, met verschillende bedrijfsculturen. Op elk project doe je nieuwe ervaringen op en leer je nieuwe mensen kennen. Kiezen is verliezen? Niet bij Financial Talents!      

Expertise opbouwen

Bij Financial Talents ontpoppen consultants zich tot echte experts. Je beschikt over een stevige rugzak vol kennis en ervaring, die je hebt opgedaan op verschillende projecten. Bovendien krijg je vanuit Financial Talents continu de kans om te groeien, evolueren en bij te leren. Dit door persoonlijke begeleiding. Via een maatwerk van persoonlijke coaching en externe opleidingen groei je dus uit tot een nog betere versie van jezelf!

Salarispakket

Als Finance Consultant ben je vast in dienst bij Financial Talents en krijg je dan ook een contract van onbepaalde duur. Daarnaast krijg je maandelijks een aantrekkelijk brutoloon en kan je rekenen op een mooi pakket aan extralegale voordelen. Aangezien je op projectbasis werkt en dus op verschillende locaties komt, krijg je een prachtige bedrijfswagen met tankkaart, zodat je je gemakkelijk overal naartoe kan verplaatsen. Tel daarbij nog een grote portie fun@work en een aangename work-life balance en het aanbod is compleet! 

BENIEUWD NAAR WAT WE NOG TE BIEDEN HEBBEN?

Wil jij deel uitmaken van een gepassioneerd team waar jij centraal staat?
Get in touch! 

Contacteer ons!

+32 56 239 533