Ga naar hoofdinhoud
Koen Verbeek

— You can count on ...

Koen Verbeek

Ik ben Koen, 43 jaar en woon in Herent.
Ik ben een fiere papa van 4 kinderen.
De wondere wereld van Finance & Accounting is de rode draad doorheen mijn carrière, eerst als Accountant en sinds enkele jaren als recruiter.

Naam: Koen Verbeek

Leeftijd: 43 jaar

Functie:
Account manager

Omschrijf je job in 1 zin:
Een boeiende en uitdagende functie in een zeer concurrentiële markt.

Levensmotto:
Iedere dag komt maar 1 keer terug, maak er het beste van.

Wat vind je het leukst aan je job:
De 'perfecte match' vinden tussen kandidaat en zijn/haar toekomstige werkgever.

Wat is je favoriete pauze?
Lachen en zeveren met de collega's

Mail of telefoon?
Telefoon

Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter?
LinkedIn

Favoriete drank op bureau?
Pintje op vrijdag, veel te lang geleden eigenlijk ;-) 

Guilty pleasure?
Taart en koekjes ;-) 

Grootste uitdaging in 2021?
De verdere uitbouw en groei van Financial Talents


Jérémy Drossaer

Ik ben Jérémy, een vrijwel atypische manager die fun@work hoog in het vaandel draagt. Naast het werk ben ik de fiere papa van 3 meisjes (yes, I did it) en grote voetbalfan van de beste ploeg in Belgische geschiedenis (uiteraard praat ik over Anderlecht, who else?).

Sanie Ahmed

Ik ben Sanie, 33 jaar en woon in Wilrijk. Naast mijn job heb ik een vrij sociaal leven. Zo ben ik steeds te vinden voor een lekker etentje, een drankje of een 'shopke' met de vriendinnen. Verder wandel ik ook heel graag en hou ik ervan om nieuwe plaatsen en culturen te verkennen - tegen een citytrip zeg ik dan ook geen nee!

Liesbet Koch

Ik ben Lies, een enthousiaste levensgenieter eerste klas. Mama van twee schatten van 11 en 12 jaar. Ik hou van menselijke interactie, ook wanneer deze wat moeilijker verloopt op bepaalde momenten. Naast mijn job als bruggenbouwer tussen onze partner en kandidaat, ben ik ook nog aan de slag in mijn praktijk als bemiddelaar. Ik hou ervan om mensen (opnieuw) samen te brengen of het nu op professioneel of persoonlijk vlak is.

Inge Vandenabeele

Ik ben Inge Vandenabeele, net 40 jaar geworden en woon in Diksmuide. Ik ben mama van een lieve, vlotte dochter van 11 jaar. Ik ben Business Development Manager bij Financial Talents. Ik zie mezelf in die rol als ambassadeur

Pam Huysmans

Hoi ik ben Pam, 40 jaar en woonachtig te Edegem. Naast mijn job, gaat mijn tijd vooral naar mijn drie geweldige zonen. En in het weekend vind je mij terug op een loopevent of bij vriendinnen cava drinken.

Julie Post

Mijn naam is Julie, 32 jaar en woonachtig in Waregem. Naast mijn job heb ik een druk sociaal leven. Wanneer vrienden bellen voor een apéro zeg ik dan ook geen "neen" . Verder sport ik graag, zo kan je me vaak vinden op de looppiste of het tennisveld. Kortom, een sociaal, sportief en positief ingesteld persoon.