Ga naar hoofdinhoud
When the going gets tough we get going!

When the going gets tough we get going!

Als Talent Acquisition Provider ondersteunen wij u graag bij specifieke en vaak schaarse profielen die onontbeerlijk zijn binnen uw bedrijf en het succes en de verdere strategie van uw organisatie mee bepalen.

Contacteer ons

Onze services

Wij begeleiden u in uw Talent Acquisition proces en detecteren samen met u waar de noden binnen uw organisatie liggen om vervolgens onze aanpak verder af te stemmen in functie van uw doelgroep.

Customized Direct Search


Onze actieve oplossing voor het rekruteren van uw Expert & Executive profielen die u niet bereikt met de klassieke rekruteringsmethodieken.

Interim Management


Onze tijdelijke oplossing voor Expert & Executive profielen op basis van Interim Management of Consultancy. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van sterke professionals, die u kunnen ondersteunen bij de realisatie van uw project of de continuïteit van uw organisatie kunnen garanderen.

 

CONTACTEER ONS

Een nieuwe vacature? Een nieuw project? Meer weten over onze services? Deel hieronder je verwachtingen en we contacteren je zo snel mogelijk terug!

Loyaliteit

80% Loyaliteit

Meer dan 80% van onze klanten komen terug bij ons voor een nieuwe opdracht binnen een gemiddelde time frame van 6 maanden tot 1 jaar. Partnerships waar we reeds jaren aan bouwen en veel belang aan hechten.

Garantie

1% Tevredenheidsgarantie

Minder dan 1 procent van onze klanten hebben ooit beroep gedaan op onze tevredenheidsgarantie.

Succesratio

90% Succesratio

Meer dan 90 % van onze opdrachten worden succesvol ingevuld.

+32 3 259 29 07