Ga naar hoofdinhoud
Wij helpen je demarreren in jouw carrière!

Wij helpen je demarreren in jouw carrière!

Een job bij Engi Talents? Bij ons sta je er niet alleen voor! Ons team begeleidt en coacht je waar nodig. We bieden ondersteuning in jouw persoonlijke parcours tot expert in je vak!

Ja, ik heb interesse!

    

WAAROM KIEZEN VOOR ENGI TALENTS?

Wil jij van heel wat sectoren en functies proeven, bloei je open bij variatie en zit flexibiliteit je in de genen, dan passen we ongetwijfeld bij elkaar. Kom je aan boord bij ENGI TALENTS dan kies je voor een betrouwbare werkgever, die jou de projecten voorschotelt die bij je passen, op korte & lange termijn. Bovendien ondersteunen we je groei, houden we je kennis up-to-date en vormen we met zijn allen een hecht team. Af en toe een feestje: moet kunnen, toch?!

Of je nu een doorgewinterde rot bent die zijn/haar ervaring wil delen in tal van bedrijven/sectoren of een ENGI’neer allergisch aan sleur en klaar om je verder te onplooien: bij ons voel je je thuis! Wij houden je aan de slag en zorgen voor uitdagende projecten. 

Uiteraard zorgen we voor een zeer correcte verloning, tal van extralegale voordelen, een opleidingsbudget en meer. 

ENGI TALENTS, DAT IS 1 GROOT TEAM!

Akkoord, je voert projecten uit bij onze klanten, maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Wij vormen een hechte community, bieden je de nodige ondersteuningopleidingen en klankborden aan én organiseren geregeld leuke activiteiten. Zo blijven jij en je 250 collega’s helemaal aangesloten, vloeit de kennis rijkelijk via een eigen online platform en voel je je elke dag goed in je vel.

Al sinds 1995 zijn we gespecialiseerd in CAD- en Project Consultancy en zijn we een gedreven business partner voor heel wat toonaangevende klanten.

>> Ontdek onze projecten

MEET TIM, ENGI'NEER SINCE 2014

 

Engi Talents kan je eigenlijk het beste omschrijven als ambitieus, professioneel, bekwaam en uitermate zorgzaam voor alle werknemers. Er hangt een heel collegiale, warme sfeer. Ik koos voor Engi Talents omdat het een heel variabele job zou zijn, met telkens nieuwe projecten in andere sectoren, en ik kan bevestigen dat ze die belofte nakomen. Er zijn steeds boeiende projecten voor handen."

Kom je ons team versterken?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging met een stevig wat ervaring als bagage? Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste engineers met een passie voor projectwerk. Wil je bij een waaier aan bedrijven aan de slag en je verder ontplooien?

Contacteer ons!

Klik hier!

+32 51 261 881